Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News, Announcements, and Reviews
    • News, Announcements, and Reviews
  • Audio Tools
    • WavePad
    • Switch Sound Converter
    • MixPad
    • Record Pad
    • Express Rip
    • Zulu
    • Tone Generator
    • SoundTap
    • BroadWave
    • Golden Records
    • Crescendo Music Notation
    • TwelveKeys
    • PitchPerfect
    • TempoPerfect
    • Stamp
    • Slice
    • PlayPad
    • AudioTime
    • TimeChimes
    • Voxal
    • PlayPerfect
  • Video Tools
    • Prism
    • VideoPad
    • Debut
    • BroadCam
    • EyeLine
    • Golden Videos
    • PhotoPad
    • Photostage
    • Pixillion
    • Photilla
    • FlashLynx
    • ScreenStream
    • Disketch
    • DrawPad
    • MeshMagic
    • ExpressAnimate
    • RedWood
  • Software Utilities
    • Express Burn
    • Classic FTP and Fling
    • FastFox
    • Verbose
    • Doxillion
    • FileFort
    • MEO
    • KeyBlaze
    • TexTally
    • Lightning PDF
    • Vemail
    • MailBase
    • HourGuard
    • Office Intercom
    • Express Zip
    • Verity Parental Control
    • Warp Registry Cleaner
    • Orion
    • Desktop Now
    • DreamPlan
  • Telephony tools
    • VRS
    • IVM
    • Express Talk
    • Axon
    • IMS
    • TRX
    • Uplink Skype to SIP Adapter
    • Express Dial
    • Quorum
  • Dictation & Transcription
    • Express Scribe
    • Express Dictate
    • Delegate
    • DialDictate
    • Web Dictate
    • Pocket Dictate
    • Pedable
  • Business Software
    • Express Accounts
    • Inventoria
    • Express Invoice
    • BMS
    • Flexi Server
    • MSRS
    • Card Works
    • MoneyLine
    • Copper
    • Reflect
    • ClickCharts
    • Express Points
    • Express Project
  • MAC Software
    • Mac OS X Software Applications
    • Switch
    • Prism
    • WavePad
    • ExpressBurn
    • RecordPad
    • Golden Records
    • Express Dictate
    • ExpressTalk
    • MixPad Multitrack
    • Tone Generator
    • Express Invoice
    • Express Scribe
    • VideoPad
  • Audio Formats
    • Discussion about the many different audio file formats
    • Post your modem experience
  • Software Suggestions
    • New Software Suggestions
  • Deutsch
    • Dies ist das Diskussionsforum für deutschsprachige Kunden von NCH Software
    • VRS Mehrkanal-Aufnahmesystem
    • WavePad Audio-Editor
    • TRx Aufnahmesystem
    • Switch Audiokonverter-Software
    • Prism Videodatei-Konverter
    • Express Rip CD-Ripper
    • Express Burn
    • Express Talk
  • Español
    • Este foro de discusión es para usuarios de aplicaciones en español de NCH Software
    • Accounts
    • Invoice
    • Inventoria
    • Express Dictate
    • MixPad
    • Wavepad
    • Switch
    • Golden
    • Prism
    • Express Rip
    • Zulu - DJ
    • ZIP
    • Express Scribe
    • Pixillion
    • VRS
    • SoundTap
    • Talk
    • TRx
    • ClassicFTP
    • Fling
    • Record Pad
    • VideoPad
    • ExpressBurn
    • PhotoStage
    • Debut
  • Mas Español
  • Français
    • Ce forum est réservé aux discussions entre utilisateurs des applications de NCH Software en français
    • VRS – Système d’enregistrement multicanal
    • Switch – Convertisseur de fichiers audio
    • Express Burn
    • TRx
    • MixPad
    • Debut
    • Express Accounts
    • Express Invoice
    • Inventoria
    • Express Scribe
    • VideoPad
    • Prism
    • Doxillion
    • Pixillion
  • NCH Technical Support
    • NCH Techincal Support

Calendars

  • Community Calendar

Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 15 results

  1. I have MoneyLine for Mac v. 2.04. I transferred a backup of my files from my Windows computer and everything else works fine. However when I click the box next to a transaction in the C or "cleared" column, that check mark will disappear if I change the date range, edit a transaction, or exit the software. Only the cleared transactions from my backup remain. This means I can't keep track of what's cleared since the transfer in January 2017. I need this resolved right away.
  2. Hi, Im using Videopad 5.01 and I am getting a bug where the video freezes at one point, the audio and text work as normal, and it works in preview, but shows one frame of the video in the editor
  3. I was working on editing a video to be uploaded to Youtube through Videopad. I have worked with and edited on this software before, but when I tried to convert the vpj file to an mp4 it would load to 100%, then say that the conversion failed. I have gone through the same process 3 times with no positive results. This has actually been my least edited projects of them all. It is a string of 3 clips, all originally mp4, loaded onto the project file. There were no other edits made and the video is being converted at 60 fps and 1080p. The video is about 38 minutes long. If anyone can help with finding the reason why I am having this problem, it would be greatly appreciated!
  4. Is it possible to undo a Bank Reconciliation when the wrong date is keyed in and the data has been reconciled. If anyone has an answer please can you send me an e-mail barrett.peter@mail.com Any help will be greatly appreciated. Peter Barrett
  5. What do? Has anyone had similar problems? I have already contacted support in case anyone wanted to suggest that and yes I did do everything in troubleshooting.
  6. Hello all - I am editing an ending sequence, and I am putting 2 videos on the ending sequence, each video is scaled to 35x35%, positioned to another place on the screen. When I try to move the video clip, it disappears if the "Background" option is chosen. I have to turn off the background, then it will show up. If I click on "Background" again, the video reappears, however, once I move it again, it disappears. Is there something wrong, or am I doing something wrong?
  7. I downloaded some songs from the internet and I wanted to edit one and It would not show the soundwaves, only one straight line on the middle. I open another song and everything's working fine. When I open the working one, the "Loading Audio File Source" is filling up, but when I load the other song, it just stars and closes in an instant. Now, what the heck is that, please do tell me?
  8. Okay, so I'm not sure how much "support" this forum offers as I've only just downloaded the software fairly recently. However, I've noticed that when Voxal is on, there is a severe distortion that isn't present if the application is turned off. This is regardless of what "voice" is set up, and is even present when using the "bypass" setting. It is completely incomprehensible. It sounds almost like an "alien" voice mixed with some kind of acoustic modifier, I guess, but (as stated) this is despite any changes to the settings. I'm at a complete loss, and any help would be greatly appreciated. BTW. I'm using a Lenovo E540 with the built in Mic. I'm not sure what the mic is called, but as stated, it works fine when Voxal is not running, so I think I can solve it with some configuration changes. Lastly, if there is no solutions to this (i.e. if it's a "well, that mic isn't supported. Sorry m8") could I get a referral to any other similar software that's good for the time being? Thx.
  9. So, I posted here recently not to long ago about a problem, that i eventually was able to somewhat fix. after deciding to report a bug and telling them what happened I was given a link to download a newer version (4.5) and it seemed to work on most of the effects, except for a few. I'll hit the 'fx' button on the picture or video that's overlayed onto the video itself and select scale once again, everything seems fine until I actually change the effects value for the scale, which automatically causes VideoPad to shut itself down due to an abnormal problem as seen here: I've tried repeating this over and over again with other content and the results are always the same. I'd like to know how to fix this issue soon.
  10. I have Express Accounts Version 4.73 for MAC. I am having issues with it freezing and greying out all icons when I try to open a Purchase Order created. This may be a bug issue and perhaps has been sorted with a new upgrade however on the NCH website I can't find any way to check if I have the latest version or to find and download new upgrades. If I type into search "upgrade" I just get the page to Up price my program, not helpful as I have paid the premium support package but I'm still waiting for a reply to my Tech Support question. At the moment I am having to force quit the program. Are there any upgrades? How do I find them? Is there another solution for my issue? Hope someone can help me as I'm very frustrated with this problem. Thanks, Helen
  11. When I create a video which has just a picture as its image rather than an actual video clip, when I upload it to YouTube, the image doesn't show, the screen is just black, however the audio plays fine. My last successful 'picture video' was January 2013. I tried to upload one in August 2013, and the screen was black (the image shows for a split-second at the start). I hoped it was a one-off, but I did another one today and uploaded it, and it's happened again. Googling shows someone with the same problem in May 2013, so it would seem something has changed with VideoPad or YouTube between January 2013 and May 2013, and now we have this bug. I've tried .avi, .wav and .asf, tried a different frame rate and a different resolution, no difference. The video is fine with other video editors. This is definitely a VideoPad problem.
  12. Any ideas why my Photostage (2013) keeps crashing every few minutes? Frustrating because I know it's fine software if I could get it to stay up. Tech support suggests clearing cache, which I've done - no joy. I also tried the same project with VideoPad, and that kept crashing too. I have had no problems with other photo or video editing software, just the NCH suite. I'm on Windows 7 btw.
  13. I used v2.41 a long time ago, but decided to download 3.04 a little while ago and found I cannot export 1080p movies. Tried every codec I have, updated them all, no luck. It basically outputs a 1080p sized frame but with information only in the top left corner, about 720p sized at a guess, and the rest is black. The output is not resized, it's just got the right side and bottom missing. Sometimes it puts a flickering inverted something or other in the black section, but it's mostly black. So 720p is the largest size I can output. Also tried adding text. No more ability to adjust the start position?? OK, I'll just add some spaces. No, that screws it up and it decides to wrap the text early. Add a '.' before the spaces and it nearly works, but then when you see the results (in 720p) it decides to indent the text past where it was in the preview anyway. OK, no more ',' how about lots of spaces? Input about 10 and it inverts the entire image! This is permanent. Undo does not fix it. Have to save project, exit, restart, reload, delete text. Upgraded to 3.12, both the trial and the free version - identical problems (and a shed load more - can't recall them all now) So, dug out old, old PC, copied v2.41 files from backup disc, overwrote the 3.12 files and Hey presto! now outputs 1080p no problem at all. Yay! Only problem is it is now as slow as mud at rendering anything. Anyone else able to render 1080p with 3.12?
  14. Dear all, I am using Classic FTP v2.26 on Windows XO. When I try to copy multiple files and directorories to a remote site, subsub direcory names are concatenated to large subdirectory names. For instance, when my local directory Local contains subdirectories A, B and C, then I get on my remote system three directories named "Local/A", "Local/B", "Local/C". In other words, the windows forward slash is included in the remote directory name. Is there a simple solution for this problem? Jan
  15. I have been trying out VideoPad and have run into a defect - I have created four sequences, then if I create a new sequence and try to add one sequence to another the new one, VideoPad crashes. If I enable compatibility mode (Windows XP SP3 selected) the error is a Pure Virtual Function Call error. OS: Windows 7 Professional (x64 build) AntiVirus: Comodo Internet Security Resident software which interacts with GDI stack (I have tried disabling both and the error still occurs): * Greenshot * Virtu MVP System: i7-3770 processor 16 GB RAM NVidia GTX 570 video card Event log error: - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2013-07-08T07:17:43.000000000Z" /> <EventRecordID>17426</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>kim-i7</Computer> <Security /> </System> - <EventData> <Data>videopad.exe</Data> <Data>0.0.0.0</Data> <Data>51ad485f</Data> <Data>unknown</Data> <Data>0.0.0.0</Data> <Data>00000000</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>48a97000</Data> <Data>1f48</Data> <Data>01ce7baaa173e4bf</Data> <Data>C:\Program Files (x86)\NCH Software\VideoPad\videopad.exe</Data> <Data>unknown</Data> <Data>7aeef6e0-e79e-11e2-bb7a-902b3455dd0d</Data> </EventData> </Event> Steps to reproduce: 1. Create a sequence - my sequences each contain two video clips (in this case, .mov files from a GS1000 dash cam, H.264 encoded), tiled in the top 50% (via chroma key effect of course), two text items added, and subtitles. I deleted the audio tracks intending to add an audio track to the final sequence (I do realize I will need to recreate the subtitles in the new sequence) 2. Create a second sequence, same style. etc. etc. etc. 3. Create a new sequence for the final output. Try adding one of the previously-created sequences as a video clip. The program will crash.