Jump to content

IVM FINALLy working


basssix

Recommended Posts

I just got IVM v4.08 from a friend and installed it on the machine I have been trying to get v4.11 working on for several weeks. IT WORKS.

 

NCH needs to take a serious look at v4.11 and see what the problem is.

 

If any one would like a copy of 4.08 let me know and I will send it. B)

 

 

 

Hi basssix,

Can you please send a copy of v4.08? To: maxregware@gmail.com

 

Thank you very much

Max

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

So... is the new version the reason that the Zoom 3030 is not showing up? I bought it and then returned it. I have having a killer time trying to find a Voice Modem. Anyone want to sell me one that works? If not, can someone send me the v8 software? THanks!

 

info@questgraphics.net

Link to post
Share on other sites
Hi

 

Ive lost my sanity (and some money!) trying to get V4.11 working. Could somebody please send me v4.08. I would be eternally grateful!!! joneslovinlife@hotmail.com

 

Al

 

 

 

Hi, would you mind to send me v4.08 to max69hk@yahoo.com.hk too.

 

Thank you very much !!!!!!

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

:unsure: I have been trying to configure IVM v.4.11 but the true is that it has been impossible to make it work, reason why I beg you guys to give me a link in order to download it or e-mail the IVM v4.08 compressed file to: cesargonco@yahoo.com or you can get in touch with me at msn: cesargonco@hotmail.com

 

I will really appreciate it. And another question... how I do to set up the IVM transfer mode to Groups and and while the caller is waiting on line to link it to IMS, I have tried in different ways but calls are droped while no rings get through to extensions and no music neither messages are played on the caller side.

 

Thanks for your help and look forward to hear from you soon..

 

Cesar

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
I just got IVM v4.08 from a friend and installed it on the machine I have been trying to get v4.11 working on for several weeks. IT WORKS.

 

NCH needs to take a serious look at v4.11 and see what the problem is.

 

If any one would like a copy of 4.08 let me know and I will send it. B)

 

 

 

I have been trying to get this thing working for weeks with no luck! Can you please send a copy to yld2010@sbcglobal.net.

 

Thanks in advance for your help.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
I just got IVM v4.08 from a friend and installed it on the machine I have been trying to get v4.11 working on for several weeks. IT WORKS.

 

NCH needs to take a serious look at v4.11 and see what the problem is.

 

If any one would like a copy of 4.08 let me know and I will send it. B)

 

 

I have some problems as well, could you please send also to me a 4.08 copy to: mesven@libero.it

 

Many Thanks

 

Gianpaolo

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
I just got IVM v4.08 from a friend and installed it on the machine I have been trying to get v4.11 working on for several weeks. IT WORKS.

 

NCH needs to take a serious look at v4.11 and see what the problem is.

 

If any one would like a copy of 4.08 let me know and I will send it. B)

 

 

If possible i would like a copy as well. thank you

 

nidayj@yahoo.com

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
I just got IVM v4.08 from a friend and installed it on the machine I have been trying to get v4.11 working on for several weeks. IT WORKS.

 

NCH needs to take a serious look at v4.11 and see what the problem is.

 

If any one would like a copy of 4.08 let me know and I will send it. B)

 

 

 

 

 

Please could u send me the 4.08

Thank you..

Tray2004@msn.com

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
I would love to have a copy if you still read this post.

We had a computer crash and new version will not work with the

same USR modem it worked with before- Do not have disc, ARGH!!

Laura@petranch.

Thanks so much

 

send me your full email address and i'll get it to you

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
I just got IVM v4.08 from a friend and installed it on the machine I have been trying to get v4.11 working on for several weeks. IT WORKS.

 

NCH needs to take a serious look at v4.11 and see what the problem is.

 

If any one would like a copy of 4.08 let me know and I will send it. B)

 

could u please send it to me dude? thx in advance :::>> morteza_astronomer@yahoo.com

Link to post
Share on other sites
  • 8 months later...

I just got IVM v4.08 from a friend and installed it on the machine I have been trying to get v4.11 working on for several weeks. IT WORKS.

 

NCH needs to take a serious look at v4.11 and see what the problem is.

 

If any one would like a copy of 4.08 let me know and I will send it. B)

 

Hey, would appreciate a copy of 4.08 if you still have?? Can't get 5.02 to work :(

 

Thanks for the help!!

 

Foysal

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Hey, would appreciate a copy of 4.08 if you still have?? Can't get 5.02 to work :(

 

Thanks for the help!!

 

Foysal

 

I have managed to download 4.08 and still I cannot get IVM to answer the call using a TELCTAS8 CAHTA PCI (Synway SHT-8B/PCI) card.

 

The testing program that comes with the drivers shows the line is ringing and IVM shows it is picking up the call and playing the OGM but on the line you still hear it ringing.

 

It is still the same with v5.10

 

Any suggestions?

 

TIA,

Mark

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...