Jump to content

Mizzy41

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mizzy41

  • Rank
    Novice
  1. Hi Guys, I need some help please. I went to load my project after spending days on the first draft. When I loaded it this morning the files were claimed to be missing. The media files are still in the same place & also attached to my phone which is connected. Video pad prompts me to 'resolve missing files' that are still on my computer & browse & locate them individually. I don't have the energy to go through & re click 140 media files. Is there any way of fixing this? Thank you in advance! Paul
  2. thanks Borate you legend! I owe you a beer if we cross paths.
  3. Hi Guys, I have an interview I'm trying to match up on videopad, one shot is a close up & the other was shot in a mid-shot further away. I'm trying to zoom in on the mid shot but it creates a black border around it which I don't know how to get rid of? Is there a simple way of stretching the zoom over the whole screen? Any help would be greatly appreciated!
  4. thanks guys, cleared the cache & didn't help. I ended up pre trimming the videos prior to importing them as I didn't want to risk getting all the way to the end of editing it & the replace not working. Not ideal & moving forward not going to help but will do for this project. Thanks again!
  5. Hello, I have started a new video project. I have recorded the videos on an iPhone 11, 4K at 30 frames per second. Video pad is struggling with these media files. They take a long time to load, any changes stalls the computer. They don't load & sometimes crashes. It shouldn't be anything that would stall the software, the video files are 873 MB QuickTime Movie (.MOV) & go for a max 5-6 mins time. I have to begin to use the iphone 11 4K on these video files so would really appreciate some help as it's urgent. I have uploaded the latest version, checked my free space on the com
×
×
  • Create New...