Jump to content

axon and italk in NZ


Recommended Posts

Has anyone got axon working with italk (voip service provider in NZ)

 

I have multiple pap2t boxes working perfectly with italk. Both akl and hlz servers.

I can also get pap2t boxes going ok as extensions to Axon.

However i can not get Axon to send calls to italk.

Seems to accept inbound calls from italk OK but have not fully tested that.

 

When sending a call from pap2t via axon to italk i get a "488 not acceptable here" error code even tho the same box connects ok to italk directly.

Link to post
Share on other sites

Have you setup an appropriate dialing plan in Axon? Perhaps it is trying to dial on the wrong line, or the number that is 'dialed' is modified and is not been sent to italk as it was intended. I'll have to look into what exactly the causes for an error 488 can be, but I think it could also be a Codec problem if you're sure your dialing plan is set-up right.

Link to post
Share on other sites
Have you setup an appropriate dialing plan in Axon? Perhaps it is trying to dial on the wrong line, or the number that is 'dialed' is modified and is not been sent to italk as it was intended. I'll have to look into what exactly the causes for an error 488 can be, but I think it could also be a Codec problem if you're sure your dialing plan is set-up right.

 

I believe the calling plan is correct. Watching the log shows things are the way i expect. It is accepting inbound sort of ok so correct authentication seems to be in place.

Tried different codecs but of course with express talk there is no way to change it if using that for a "temp" phone for testing

John

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...