Jump to content

MOV files not working help


bikky
 Share

Recommended Posts

I've imported MOV files from My Nikon d3300 camera.  And I get no preview in VideoPad 8.84. Audio is fine, just the video.

The MOV files play fine in windows media player, and VLC.  I have another laptop with a 2.0 something version of VP, and the MOV files preview does work, although it's stuttery in preview, it does export and playback correctly.

Why is an updated software backwards in its compatibility?

From my go pro copy, and a helmet cam, my MP4's import and work perfectly fine.

Any ideas?
ps, i've tried the K-Lite codec pack too, and I'm on Win10

Link to comment
Share on other sites

It's generally best to edit and export with the same (or close to same release date) version of Videopad.

Backward compatibility can't be guaranteed;  many changes have been made over the years.

Update to the latest and report back if preview is still problematic.

Link to comment
Share on other sites

Minor updates are made frequently.  Recent major improvements have included a 64-bit version and more efficient usage of the GPU.

Give the latest a test drive.  Retain your licensing info.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...