Jump to content

Accents make troubles


Recommended Posts

Hi all,

 

I've noticed a problem with Axon. It seams that it doesn't like accents very much :

I've tried to setup an external line with an accent in the name ("é"), it replaced it after submitting by "é".

 

No way to edit that external line any more, no way to delete it, each time I try it create a new external line with more esoterical characters !

 

What can I do ? Is there a mean to fix that, maybe by editing the database directly ?

 

Thanks !

 

...and excuse my poor frenchie's english :)

Link to post
Share on other sites

I'm guessing Axon does not support the full character set with accents, and I don't see any way around this. Even if you were able to edit it directly, it may cause Axon to behave unexpectedly and/or crash.

 

If I were you, I would simply make the names in CAPITAL letters. Generally it is more excusable to omit accents when you use CAPITALS. It's not a perfect solution, but I think it is a workable alternative.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...