Jump to content
LindaWST

Converting into a video takes hours, pictures are in wrong sequence

Recommended Posts

I have Video Pad version 6.29, it worked just fine a while back. Now, I added short video clips and pictures, added audio over video and pictures.

I saved the project and when I start the Export to video it takes hours to finish. When I play the video back I can see that pictures displayed that

should come later in the video, just for a second or two. 

The sound is ok, but the pictures in the video are not in the sequence and for the length of time I put them into video Pad.

I reduced the output quality, but that doesn't help either. Very frustrating. What can I do to solve the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

First suggestion...try the latest version.  For licensed users upgrades are free for up to six months.  After that, VP will continue to fully function but a fee will be required in order to register the newest.

If that doesn't correct the problem please share your project.  Someone will check it out and find the fix. 

Here's how...  http://nch.invisionzone.com/topic/23659-tips-for-getting-help-on-this-forum/

If it contains sensitive material you can link it in a personal message (PM) to me, via the envelope above.  Be sure to FILE|SAVE PORTABLE PROJECT AS, not simply SAVE PROJECT, and don't forget to share it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...