Jump to content

OGM cuts off after 3 Seconds


s.m.u.r.f
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

I have IVM v4.01 and a MultiTech MultiModem MT5634ZPX-PCI-U-GB and the OGM finally works after spending ages trying to get a zoom 3025C working. The main problem now is that the OGM stops short most of the time and then sometimes it plays the full 15 seconds before the 'BEEP' for the user. Just to note, the message stops short at the same point each time, it doesn't appear to be a random thing.

 

Any Ideas?

 

The other thing is that the Caller Id (that was working with the Zoom 3025C) is not working either - any quick fixes for this???

 

Thanks for the help in advance

Stephen

Link to comment
Share on other sites

Just an update - I think I've got this sorted.

 

I went into the properties of the OGM and in the 'Key Response' tab I set them all to 'No Response' (Especially the one that had a respose to 'leave message') This seems to have done the trick. There must have been something in the message that IVM was picking up on

 

Just noticed on the bottom display window - Caller pressed Key [1] - when the message is playing. This is even happening when I change the message. Not going to worry too much about it now

 

If you have any Ideas about the Caller Id thing - would love to hear them

 

Regards

Stephen

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

I have IVM v4.01 and a MultiTech MultiModem MT5634ZPX-PCI-U-GB and the OGM finally works after spending ages trying to get a zoom 3025C working. The main problem now is that the OGM stops short most of the time and then sometimes it plays the full 15 seconds before the 'BEEP' for the user. Just to note, the message stops short at the same point each time, it doesn't appear to be a random thing.

 

Any Ideas?

 

The other thing is that the Caller Id (that was working with the Zoom 3025C) is not working either - any quick fixes for this???

 

Thanks for the help in advance

Stephen

 

Hi Stephen,

 

I know this doesnt help you much but what problems were you having with the zoom 3025c? I have the same modem and whenever mine connects to a call the modem click a few times then disconnects the call. On the phone you hear nothing. Just wondered if you experianced the same thing.

 

regards

 

 

Ed

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Hi Stephen,

 

I know this doesnt help you much but what problems were you having with the zoom 3025c? I have the same modem and whenever mine connects to a call the modem click a few times then disconnects the call. On the phone you hear nothing. Just wondered if you experianced the same thing.

 

regards

 

 

Ed

 

 

Ed, I'm having that same issue, trying to look for a solution. I have a Zoom 3030 and IVM dials out, but it doesn't leave a message on my voicemail and if I answer the phone I get silence. I do hear a beep prior to IVM hanging up. Did you resolve that issue?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...