Jump to content

501 Not implemented


myasterisk
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
SPA3000 / SPA3102 GUIDE

 

Dear The Expert,

 

Followed from "SPA3000 / SPA3102 GUIDE" what I got the following message :

 

Register attempt for sip: user@172.16.1.169 failed

501 Not implemented.

 

What I missed?

 

Please help

 

Thanks & Regards

Winanjaya

 

Hello,

 

If you haven´t solve the problem this is how I did to my spa 3102 adapter

 

I have just configured 2 SPA3102 in our network.

I used the setup guide of axon instead of the manual of the pinned topic. url: http://www.nch.com.au/hardware/setup/fxo.html

I have the two units working just fine. Configuring like this:

I don't need a extension to ring to the group, the configuration of the external line in AXON is set to group 701.

The things I have different from the setup guide is:

 

In the SPA3102 Web Configuration:

 

In the guide they say to Set 'PSTN Answer Delay' to 2. In my case I have to put 4 (For CID to appear)

One other thing is, you must set to No the PSTN Ring Thru Line 1. This let´s the axon manage the incoming call and the phone connect in the FXS port only rings if you set in axon configuration.

 

Regards

 

Bruno Abreu

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...