Jump to content

Recommended Posts

I have launched Soundtap, then attempted to record (1) c-span radio recording using Windows Media Player, (2) Sirius recording, and (3) a cd (using Windows Media Player). In each instance, I closed everything, launched SoundTap, and then launched the respective sound source.

 

When I attempted to listen to what I recorded, I got the same recording twice--with a 1 to 2 second delay. Thus, I heard the same song twice, with a 1 to 2 second delay.

 

What am I doing wrnog.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
I have launched Soundtap, then attempted to record (1) c-span radio recording using Windows Media Player, (2) Sirius recording, and (3) a cd (using Windows Media Player). In each instance, I closed everything, launched SoundTap, and then launched the respective sound source.

 

When I attempted to listen to what I recorded, I got the same recording twice--with a 1 to 2 second delay. Thus, I heard the same song twice, with a 1 to 2 second delay.

 

What am I doing wrnog.

 

I just purchased Soundtap and when I record sound from movie I get like echo. Is this what you are referring to? Also, have been trying to adjust recording volume. Can u do it?

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
I just purchased Soundtap and when I record sound from movie I get like echo. Is this what you are referring to? Also, have been trying to adjust recording volume. Can u do it?

 

 

i am having the same problem. the software worked fine the first time i used it now everything i record has an echo.

 

any suggestions?

 

thanks

k

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
Guest nchto

P: ST records and echo of ~1sec

A: Make sure SoundTap is correctly set up:

www.nch.com.au/soundtap/support.html#AAA

 

Try a recoding now.

 

If the echo remains;

Open WMP and click Tools-> Options

(In WMP 11, this is done by clicking right-clicking on the title bar, navigating down to Options, and bringing up the Options dialog box.)

Click the "devices" tab, select speakers and then properties.

Click the pull down list, and select "direct sound: SoundTap Recorder"

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
P: ST records and echo of ~1sec

A: Make sure SoundTap is correctly set up:

www.nch.com.au/soundtap/support.html#AAA

 

Try a recoding now.

 

If the echo remains;

Open WMP and click Tools-> Options

(In WMP 11, this is done by clicking right-clicking on the title bar, navigating down to Options, and bringing up the Options dialog box.)

Click the "devices" tab, select speakers and then properties.

Click the pull down list, and select "direct sound: SoundTap Recorder"

 

 

Sorry, after adjusting WMP as you said, I still get echo. What now??

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...