Jump to content

error in IVM 4.0


exograpix
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...
FYI

 

V. 4 installed without error on Win 2k server SP4. The "Caller ID" tab in the Settings menu causes immediate program crash. All other tabs function as required.

 

V. 3.7 installs and runs w/o errors on same box.

Yep, it crashes for me as well, every time I hit the [Caller ID] tab in settings. Also if I go into OGM properties and hit the [Advanced] tab, BOOM!

 

Just avoiding those for now.

 

Yep, it crashes for me as well, every time I hit the [Caller ID] tab in settings. Also if I go into OGM properties and hit the [Advanced] tab, BOOM!

 

Just avoiding those for now.

oops, should have said : Win2k, service pack 4. And I was accessing it with RealVNC - no monitor on that box.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Yep, it crashes for me as well, every time I hit the [Caller ID] tab in settings. Also if I go into OGM properties and hit the [Advanced] tab, BOOM!

Same thing here w/ v4

3.07 works fine

[Win2k, sp4, dual p2 Xeon, MS Office 2k]

 

Tried to install on another machine, and these 2 tabs [CID & OGM Advanced] bring up the win installer w/ 'updating MS Office Outlook 2003 - please insert CD'. From this, I assume it has something to do w/ MS Office Assistant/TTS, but not sure what yet...

[2nd machine: Win2k, sp4, dual pIII, MS Outlook 2003 (no MS Office)]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...