Jump to content

Video but no audio


Andreabr1
 Share

Recommended Posts

I know this post is old but i have the same problem in april 2021 other users had from 2015

so i simply think that also newer versions of videopad don't solve the no-audio issue.

tried all tricks listed before. none working. using latest version of april 2021 on win 7 64bit

the only way is to extract the audio from video as a mp3 file and then attach it to the video.

ia lot of work to fix a unsolved bug.

i would i have red these posts before paying the license....

very disappointed

Link to comment
Share on other sites

Your post has been split into a new topic.  Though what you read in the prior thread seems to be the same issue, there are actually many reasons for lack of audio - from incorrect settings to bad files or bugs in specific VP versions.  Most of the latter have been fixed.

Please share a file of two that has the problem and someone will look into it.  What is the version # being used.  Look under the MENU (top-left), HELP | ABOUT to find it.

Upload the file/s to a free server, such as Google Drive or MS OneDrive, get a shared (public) link, copy the link and paste it here or to me in a Private Message via the mail envelope in the top-right corner of this forum.  When using Google Drive, if necessary change "restricted" to "anyone with link can view."

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...