Jump to content

Soundwaves won't show on certain audio files


Jinesh
 Share

Recommended Posts

I downloaded some songs from the internet and I wanted to edit one and It would not show the soundwaves, only one straight line on the middle.

 

I open another song and everything's working fine https://speedtest.vet/.

 

When I open the working one, the "Loading Audio File Source" is filling up, but when I load the other song, it just stars and closes in an instant.

 

Now, what the heck is that, please do tell me https://vidmate.bid/?

Link to comment
Share on other sites

The situation is only with the files that you downloaded from the Internet, could be possible that the file is corrupted, in this case, try doing a clean install and delete all the cache of the program. Uninstall your software first, then go to the folder location below on your computer then delete the WavePad folder folders:

C:\ProgramData\NCH Software
C:\Users\(Your computer profile)\AppData\Roaming\NCH Software\WavePad

If you can't find the AppData folder, set Windows to show hidden files and folders with the steps from this link: https://support.microsoft.com/en-us/help/14201/windows-show-hidden-files.

After deleting the WavePad  folder, restart your computer then install it again from the next link: https://www.nch.com.au/components/wpsetup.exe

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...