Jump to content

Recommended Posts

I'm working on a project with multiple video tracks and one audio track. I've attempted to export dozens of times. The exporting stops at 97.5%, or currently it is stopping at 99.5%. There have been other times when it seems to export with lightening speed, but there is no completed video just 2 seconds of black screen. I do not know what is stopping the file from completing.

Link to post
Share on other sites

Is there a reversed clip in your project?  If that's the case, then it's likely the cause.  What version of VP is in use?

Upgrade to the latest.  For licensed users upgrades are free for up to six months from purchase date.  After that, VP will continue to fully function but a fee will be required in order to register the newest.  Retain your old install file and registration info.

If this doesn't take care of the issue, please share your PORTABLE project.  It's easy, takes little time and can be private.  Someone will check it out and find a fix...

Here's how...  http://nch.invisionzone.com/topic/23659-tips-for-getting-help-on-this-forum/

If it contains sensitive material link it in a personal message (PM).  Click the envelope above.  It won't be passed on or retained.  Use FILE|SAVE PORTABLE PROJECT AS, not simply SAVE PROJECT, and don't forget to get a shareable link to post.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...