Jump to content

Recommended Posts

I have problem with the export on Video Pad professional. I have some video overlay, (one video overlay with another that creates a complementary effect because they don't have the same frame). When I export, I lose the second video (that is under the other on the assembly line). Why ? I never had these problems with Final Cut and I begin to regret to work with Video pad. 

Link to post
Share on other sites

Let's have a look.  Share your project, either here or in private.  Don't upload the exported file;  just follow the PORTABLE project procedure here...

http://nch.invisionzone.com/topic/23659-tips-for-getting-help-on-this-forum/

If it contains sensitive material link it in a personal message (PM).  Click the envelope above.  It won't be passed on or retained.  Use FILE|SAVE PORTABLE PROJECT AS, not simply SAVE PROJECT, and don't forget to share it.

Use the latest VP version.  For licensed users upgrades are free for up to six months from purchase date.  After that, VP will continue to fully function but a fee will be required in order to register the newest.  Retain your old install file and registration info.

What are your export settings?  What resolution and file type are the bulk of the source files?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...