Jump to content

Pixelated dots on video export


Recommended Posts

Hi, I'm seeing some pixels on one frame of my exported video, everything is okay on preview.

I noticed that this only appears when I add subtitles.

I exported the same video without the subtitles and everything is okay.

Can anyone help me resolve this?

Thank you in advance.

Link to post
Share on other sites

What version of Videopad is being used?  Let's have a look at your portable project, not the exported video, and someone will help you solve this.  Include the subtitles.

Here's how...  http://nch.invisionzone.com/topic/23659-tips-for-getting-help-on-this-forum/

If it contains sensitive material link it in a personal message (PM).  Click the envelope above.  It won't be passed on or retained.  Use FILE|SAVE PORTABLE PROJECT AS, not simply SAVE PROJECT.  On the server, don't forget to copy a shared (public) link to paste into your post or PM.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

I have created a project with slides, music, and video. When I export the project as a video file, the video portion is pixelated and the sound is out of sync. The video plays fine when it's not part of the project so it's not the source material. Can you help?

Link to post
Share on other sites
  • borate changed the title to Pixelated dots on video export

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...