Jump to content

Video and audio not in synch


AprilB
 Share

Recommended Posts

Help!  I just started working with this product, and loved it, until I saw the finished product:  the audio had become out of synch with the video.   Since I did not add an audio file (I simply trimmed the ends off a video I recorded, and it seemed fine in the program), I can only assume something funky happened in the rendering process.   My videos are dance, so the music has to be aligned with the video, but it appears to step it back by exactly two beats!  I would buy this product if I could avoid this error.   

Link to comment
Share on other sites

What is the format of the source files?  How long is the project?  What version of the program is being used?

Share your work and someone will check it out, and likely come up with a fix.  It's easy, takes but a few minutes and can be private.

Here's how...  http://nch.invisionzone.com/topic/23659-tips-for-getting-help-on-this-forum/

If it contains sensitive material link it in a personal message (PM).  Click the envelope above.  It won't be passed on or retained.  Use FILE|SAVE PORTABLE PROJECT AS, not simply SAVE PROJECT, and don't forget to share it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...