Jump to content

Recommended Posts

Hey there,

I wasn't having this issue initially, but after tinkering with VideoPad to get my images to actually Export, it no longer exports the entire video no matter what I think to do. The full file size of the video should be around 2 gig, but every single time it is only exporting the first 400mb and I have literally no idea what is happening.

Any help or suggestions are appreciated.

Link to post
Share on other sites

What version of Videopad is being used?

The very best way to suss this out is for you to share the project.  It's easy, doesn't take much time and can be private.  Just follow the steps here...

http://nch.invisionzone.com/topic/23659-tips-for-getting-help-on-this-forum/

If it contains sensitive material link it in a personal message (PM).  Click the envelope above.  It won't be passed on or retained.
Use FILE|SAVE PORTABLE PROJECT AS, not simply SAVE PROJECT, and don't forget to share it.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...