Jump to content

How do you fix VIDEOPAD?!


GodGabriel2000
 Share

Recommended Posts

You may of heard of me before, I have the same problem with the version Videopad v8.00. I makes the same bugs like. First, the last frame is only used but thankfully not the layers. Some scenes I put are actually wrong like for example. (1, 2, End) Is what I put in the timeline, I exported it to the highest quailty and Its likely WRONG! (2, 2, End) There's now no new version now.. You can contact the developer about the bug I explaned. So if you thankfully now founded the way to fix all of this on the right time! Notify me with a replay thanks! :) 

Edit: 2/1/2020 a.k.a my birthday.

Heres the project I have trouble with.

https://drive.google.com/open?id=1JAq8OfWYshxkfVnF-z3AcdN4LLtDVemB

pls help this is stressing me out..

- GodGabriel2000

Edited by GodGabriel2000
I have to share the project.
Link to comment
Share on other sites

The way to track this down is to share your project.  It's not difficult, and will lessen your stress.  Do this, and someone will be glad to troubleshoot it for you...

Here's how...  http://nch.invisionzone.com/topic/23659-tips-for-getting-help-on-this-forum/

If it contains sensitive material you can link it in a personal message (PM) to me, via the envelope above.  Be sure to FILE|SAVE PORTABLE PROJECT AS, not simply SAVE PROJECT, and don't forget to share it.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...