Jump to content

No ring tone


martijnr17
 Share

Recommended Posts

Hi,

 

I bought a few days ago a voip hardphone the E-Tech VPPH01. I tested this phone with voipbuster and it works great. When I used Axon there was no ring tone while dialing a extension. It is a long tone instead of a ring ring tone (I hope you understand what I mean)

With voipbuster the ringtone works and with asterisk also. But your pbx is much easier so I hope you can look at it ...

 

Kind regards,

Martijn

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

With the EXPRESS software I'm having a ringtone, but with the SJphone from SJLabs it is a continues tone. If I connect direct to my SPI provider both programs are working fine. I guess that AXON is not provinding ringtone options.

Link to comment
Share on other sites

With the EXPRESS software I'm having a ringtone, but with the SJphone from SJLabs it is a continues tone. If I connect direct to my SPI provider both programs are working fine. I guess that AXON is not provinding ringtone options.

I tried a lot of v. pbx that supports ring tone, but i like axon pbx for it's simplicity, i hope it will be implemented soon !

Link to comment
Share on other sites

I tried a lot of v. pbx that supports ring tone, but i like axon pbx for it's simplicity, i hope it will be implemented soon !

 

I Also still have the problem. At work where now using Trixbox, but at home I have a windows server and Axon is just the right application, very simpel but powerfull.

 

I only have the ring problem with the phone I mentioned above, but not with sipura devices.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...