Jump to content

Video Effects Showing as Blue Tint


Recommended Posts

So, when I work on a video and place video effects in it, Videopad renders the effects in the editing phase. However, once exported, some video effects render while others show up as blue tints on the video. Is this a common problem? If so, how is it fixed? Thanks.

Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, Maxzloch said:

No, I am not (running the new version). It seems that there is now a new version that I have to purchase again? Would that actually be causing a problem?

Perhaps.  Why not test the latest version and report back.  Your earlier version can be reinstalled, if desired.  Its installer may be found in this path...

"C:\Program Files (x86)\NCH Software\Videopad"

Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Maxzloch said:

So, when I work on a video and place video effects in it, Videopad renders the effects in the editing phase. However, once exported, some video effects render while others show up as blue tints on the video. Is this a common problem? If so, how is it fixed? Thanks.

Hi

It's not normal. What you see in the preview is generally what is exported.Does the defect you are seeing occur with a particular effect or is it random.?

Nat

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...