Jump to content

Recommended Posts

Hello,

 

I've upgraded to Windows 10 and initially Scribe worked, albeit I only had sound in one ear-phone! After closing down my machine and re-starting I then found I had no sound. Yes, the headphones worked, I've used on various other media programs and all is well. I've tried other headsets and still nothing. I can see that Scribe still works with my foot pedal and by using the buttons as the digits are moving on but no sound even with the headphones taken out. I've fiddled around with settings (don't ask me which ones I can't remember) and still nothing.

 

Any suggestions?

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

I have the same problem as UDS111: no sound on Express Scribe shortly after upgrading to Windows 10. I've tried all the troubleshooters on my computer and tried the Windows 10 sound fixes set out here: http://www.ibtimes.co.uk/windows-10-how-fix-sound-issues-after-upgrade-1513693

 

Nothing solved my problem. I use Express Scribe for my freelance writing business and this has been a very frustrating and maddening experience. Anyone out there have any suggestions? Cheers. .

Link to post
Share on other sites

We usually recommend uninstalling and reinstalling your software after an OS upgrade. It sounds like you have an old driver that more or less "works" with win10, but there are bugs in it because the manufacturer never actually tested or released a win10 driver.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...