Jump to content

Upgrading to ver 4.10 and language problems


nachum
 Share

Recommended Posts

I finished my long project and exported it to AVI. The straeming was not smooth and I had stops and jumps, also sync problems with text and audio. So NCH suggested I upgrade from 4.8 to 4.10, which I did. It got worse!! Now the scrolling text (in Hebrew) apears in mirror order (the lines and the words show mirror image!). On the clip view the lines show correct, only when I run the sequence it apears. I tried to run the project using Windows Movie Maker, shows the same.

Any idea how to save my project??? Please help if you can.

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Hi Nachum,

 

We’ve identified the bug that caused the text mirroring problem.

 

Unfortunately fixing the bug require some work and we can not get it done on the next release.

 

We’ll try to fix it as soon as we can. We’ll also provide you a free upgrade to the fixed version when it release.

 

Thanks,

Link to comment
Share on other sites

This is the best I could do with Ver 4.08. It would be better if I could get the "!!" and the "-" to appear at the left end of the lines. But I did write it on the right side...(could not get around it the problem).

Thanks.

Any estimation to the time it will take?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...