Jump to content

Building Preview Please Wait


Recommended Posts

My registered copy of Photostage will not play the preview of the early section of a project, giving the above message. All images are just over 1MB and there is a music sound track in wav. format. The problem has only just begun it has worked perfectly up until now. Do I need to clean out cache or something? If I wait long while running through the project it will eventually begin to show the slides. However when I return to the start it gives the message again.

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

Yes, the message building preview would show when your computer takes too long to render the images and audio for playback, this usually happens when the cache and temporary files folder is too full. What you may want to do is to open Photostage and go to Options > General > Cache and click on the button that says Clear Cache. Also you would see the Default cache folder path shown there as the first option under Cache so you may go there and delete all the files there so you can make up space for newer data.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...