Jump to content

Port issues


AJsWebCreations
 Share

Recommended Posts

I have the program up and running, but I seem to be having some issues with my ports. I have port 86 forwarded and in broadCam options it says Current Status: Your network is configured properly.

 

When I click open links I get the links page with this warning:

 

Warning: Because your computer is on a private network you must set up your router and enter the known host details for the links to work properly from a public IP.

 

I can not find anything on how to fix this.

 

If I embed the code in my webpage and click the link from my computer (Windows OPS) I get an error message that when clicked takes me to a page with this:

 

You need to open port 1935 to be able to broadcast Flash video.

 

Please check your firewall (and/or other network devices) settings and make sure port 1935 is opened.

 

 

I have went into my firewall settings and checked and it shows that port 1935 is allowed and I changed the Profile from private to ALL.

I still get the same error I even tried turning off my firewall and still got the same thing.

 

I can however go to the page with my Ipad and see the live stream but it is running behind.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...