Jump to content

Recommended Posts

If anyone has upgraded to version 4.48 there is a bug in the statements (still)

 

The word statement on the header goes off the page and can't be controlled

 

In the amount column the underline is in the wrong place

 

see the attached image Here

 

Graham

Link to post
Share on other sites

If anyone has upgraded to version 4.48 there is a bug in the statements (still)

 

The word statement on the header goes off the page and can't be controlled

 

In the amount column the underline is in the wrong place

 

see the attached image Here

 

Graham

 

Graham

 

Iwent today to download to test it and I still get the 4.44 version (which I currently have). Since, according to the site, 4.44 is still the official version, is it possible you have a beta preview version? If yes, hopefully you can let them know and they can fix it before official release.

 

Ken

Link to post
Share on other sites

Graham

 

I got 4.48 today. Tested to see what the statement looked like. Here is a copy for you to see

 

http://s1193.photobucket.com/albums/aa348/pyz01/?action=view&current=nch-statement-448.jpg

 

As you can see -- I did not have any issue on the header.

 

However, I did have the double underline see:

 

http://i1193.photobucket.com/albums/aa348/pyz01/nchcapture2.jpg

 

So I got 1/2 the bug you got. Still don't know why you are having problems with the header. But the underline is annoying.

 

Cheers -- Ken

Link to post
Share on other sites

Thanks Ken

 

not sure why the header is all wrong for me. Even if I remove my image there is still an issue with the statement word, it goes off the page.

I have tried it on 3 windows 7 computers and the same results.

 

Graham

Link to post
Share on other sites

Hi Ken,

 

it must be something to do with headers and margins. No matter what I try even with no header the statement is off the page.

 

What are all your settings for margins and the width of your header because yours are perfect

 

Thanks

 

Graham

Link to post
Share on other sites

Graham

 

I remember that I had issues with the header way back in version 3 or something. Here are some things that may help:

 

On the "COMPANY" options page -- I have a report logo height as 0.75

On the "INOVICE" options page -- I have a logo height as 0.75

On the "Other" options page -- Margins and other report settings as : Side 0.75, Top/Bottom 0.75; Margins small are 0.25 for both.

 

If I remember correctly, I fiddles with these numbers and my logo and it finally all fit back then -- and after that I had no more header issues.

 

Hope that helps.

 

Ken

Link to post
Share on other sites

Hi Ken,

 

Thanks a billion. I got it!

 

What I have now is under

Other ---- Side Margins 0.25 top/bottom 0.25

 

It appears as though these 2 values must match otherwise you end up with the word statement off the page like mine

 

Thanks again

 

Graham

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...