Jump to content

Stream Audio Files Problem


Recommended Posts

Hello everybody?

I am having a problem when trying to stream my audio files.

If i stream what is going through my soundcard, Broadwave works normal, but i see no audio input signal

when i stream my added audio files. Is this a problem or a limitation of the free version?

Thank you for this great tool and help me if you can, please.

Thx in advance!

 

Edit: I forgot to say, that when i click "connect" the page displayed comes in blank.

Yesterday when i first set it up it worked fine and i could see the links.

Link to post
Share on other sites

A laptop in my network can connect to the radio, but none outside my wetwork can. I know it can be something simple

and you guys might be sick of reading this kind of things, but i searched the forum and can't figure out still.

Maybe it got to do with the router or Ips or something, but im completely lost. I am trying to see if the free version works for me so i can purchase the software, butc cannot go further. Would be a shame not to keep with BW, when i already love it. Anyway, let me look further while some good soul decide to come help. Good week end!

Link to post
Share on other sites
A laptop in my network can connect to the radio, but none outside my wetwork can. I know it can be something simple

and you guys might be sick of reading this kind of things, but i searched the forum and can't figure out still.

Maybe it got to do with the router or Ips or something, but im completely lost. I am trying to see if the free version works for me so i can purchase the software, butc cannot go further. Would be a shame not to keep with BW, when i already love it. Anyway, let me look further while some good soul decide to come help. Good week end!

 

run through step by step with us what you've done, I mean every step, if you changed your desktop picture, list it(may not be relevant, but every little detail helps see where you might have gone wrong.

Link to post
Share on other sites

Thank you for showing interest, first of all.

 

I installed BW and i am streaming audio from my wmp to it.

I see the audio coming in so i guess it is connected right. Also my laptop can acess the link and listen perfectly. It seems that the stream cannot be acessed from outside our network.

 

I am using a SWEEX LW050v2 router after the modem,and have both my PC (the server for the stream) and the laptop hooked to it. I am sry i cannot go step by step with it cause i almost got one entire day on it ( i mean it, since yesterday night. woke up got back to it again till now) and don't know what i did or did not do. sry.

What i know is that it is streaming to the laptop but not outside the network.

 

When i hit CONNECT it doesen't show the page with the link anymore like it did yesterday. But still it can be acessed from the laptop. how? if i cannot even see my links? Thank god i saved the link and put it on my blog where i have been conducting the tests. try it here please. www.caboverdiano.blogspot.com

Click the old microfone picture to open the stream.

 

I guess is something with the Sweex wifi router. Or my ISP. I'm really lost cause i am new to streaming.

I do FM radio for 8 years, but know few things about streaming, not much. This is being really painful to set. Not because of the software it self, but the port information and so an so. sry really helpless!

I can't figure out what's wrong because it plays on the laptop ...and shows audio signal in BW coming in and that is connected. Gotta be on the router settings or Pc setting but dunno where to mess anymore.

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...