Jump to content

Vixen

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Vixen's Achievements

Novice

Novice (1/7)

0

Reputation

  1. Tried using old version- did not help. Including new folder showing that lines exist BOTH in preview and export https://drive.google.com/drive/folders/1J2aUJOFCOlL66B3TBss-YKaTxPzlIE1n?usp=sharing Also does not solve masking issue
  2. I have paid to update to the latest version as requested- issue still persists. I have updated the above google drive folder with two videos demonstrating the issue existing both in the editor preview and the exported file
  3. When adding images with a transparent background, videopad adds a black drop shadow to the image when it is placed on the timeline. Generally I just try to work with this but it caused an issue on the current project. As an attempted work around, I tried to use the Crop tool with an effect mask to remove only the section with the issue, but it appeared to refuse to crop any part of the image while an effect mask was active. During an attempt to work around this second issue by replacing the Crop tool with the Motion tool to simply move the affected area off-screen, I found that the actual issue is that when using an effect mask, Videopad was creating a duplicate, unaltered version of the image beneath the original while applying the effect to the selected part of the clip. I have included a link to a project with each of these issues demonstrated-https://drive.google.com/drive/folders/1ANjDhSD7uUAbUEKaDTUV-TFi8481jyrr?usp=sharing Is there any way to fix either of these issues either with the tools available or via a bugfix?
  4. Thank you, I'll try converting to mp4.
  5. Version #10.12 https://drive.google.com/drive/folders/1Hzf6_8BRI2ublIalswhiFW0XrbyXg6h5?usp=sharing
  6. Ever since the most recent update to Videopad, all videos added to projects will only load sound for the first half. Audio was working properly in the project until this update, clearing cache files (while having no project open) has no effect, and I have double checked that the audio is not broken in the video itself. Is there any fix or at least a way to revert back to the previous version temporarily?
×
×
  • Create New...