Jump to content

nounours18200

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nounours18200

  • Rank
    Novice

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Bonjour, J'ai la version 5.10 de Debut, et je voudrais savoir s'il permet d'enregistrer des émissions disponibles sur les sites de Replay des chaînes TV, en rentrant l'URL de la vidéo à télécharger ? Si oui, comment, car je n'ai pas trouvé (le choix "caméra réseau" où l'on peut rentrer une URL me donne une erreur de connexion), Merci
  2. Hi Geezeronthego, My ADUIO parameters are the same than yours, and my VIDEO parameters are : 30 fps and the Gamma ramp NT checked; I have change to 60 fps in order to have the same parameters than yours. I will record a new video from screen to chack if this solves the problem... I have bought the "Debut" licence because i had just verified that it was OK on 30 mn record, but to be honest I am a bit disappointed... I have recently heard that there are FREE software than may run perfectly: will try them, maybe they perform without this sync problem ? By the w
  3. Thanks Geezeronthego, it is what I did, but it did not improve anything compared with my solution (using Native H264 and MP4 as output format)..... But I still have a small desynchronization that I cannot explain nor remove: The sync is OK during the first 50 mn, but the Audio & Video become progressively unsynchronized after approx 50mn... Strange problem....
  4. Hum... my solution that I have described just above has not entirely solved the pb: there is stil a very very small sync gap... @Geezonronthego: When you write: do you mean that you start the recording before the application to be recorded, or do you mean that you just lauch the Debut software ?
  5. Look at my solution that I found, which is described in this post: It could also fix your pb...
  6. I have the same issue: audio and video are NOT synchronized.... The Debut Framerate is 30 FPS and I assume it should be enough to capture a streaming video from a TV Replay site. Anyone can help ? ------------------------------------------------ SOLUTION: I have finally found where the problem comes from, and consequently a solution... I face an Audio/Video synchronization problem when the Format of the output file does not perfectly match with the choice of the video encoder. For example, in my version 5.10, the default format of the recorded file is ".AVI"
  7. Same problem: Audio and video are not synchronized, so Debut is not usable !... Anyone can help ?
  8. I have the same issue: audio and video are NOT synchronized.... The Debut Framerate is 30 FPS and I assume it should be enough to capture a streaming video from a TV Replay site. Anyone can help ?
×
×
  • Create New...