Jump to content

elk

Members
  • Content Count

    372
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by elk

  1. Hello,

    Please be informed that if the Effects option is grayed out it is because you have either not selected any clips of that you have selected more than one. You need to be aware that the speed of the clips needs to be changed one by one, you cannot apply the Speed effect to the entire slideshow.

    NCH Software formally takes suggestions or feedback about our products through the form at http://www.nch.com.au/suggestions/

    Regards.

  2. Hello,

    Please be informed that the Search function (Ctrl + F or Keyword) searches Date, Invoice and Customer fields. NCH Software formally takes suggestions or feedback about our products through the form at http://www.nch.com.au/suggestions/

    Regards.

  3. Hello,

    Have you tried to play those files using a different media player to see if they work? Does it happen if you convert from or to other formats? I can recommend you to access the output formats Options > Encoder tab > Restore Defaults > OK and try again. In case the issue persists, you may try to reinstall the problem to see if it makes any difference.

    Regards.

  4. Hello,

    You may try to adjust your Debut settings to match the following:

    1-Select .avi from the Record Screen as: drop-down under the preview screen
    2-Click the Encoder Options.... button
    3-In the AVI Encoding Settings window, change your settings to the following:
     *Video Compressor: H264 (Native)
       -CompressionSettings...
     *Set the Quality (Rate factor): to 10.0(High quality)
     *Sound Compressor: MP3(Native)
     *Sound Format: 44100Hz,320kbps, Stereo
    4-Click the OK button to save your settings

    Regards.

  5. Hello,

    Follow the steps below to sync Inventoria with Copper:

    From Inventoria:

    1) Select the Options icon from the main window,
    2) Select the "Other" tab
    3) Select the "Advance settings" tab 
    4) Check mark the box that says "Allow Express Accounts...to sync with Inventoria"
    5)  Enter your Access Authentication code. This could be any number, please use 12345
    6) Click OK, 
    7) Select the Web Access tab and check mark both cases "Local Network" and "Internet". Under "Current status" you will probably get a red status message, no worries, you won´t need to take any other steps.
    8) Take note of the Local network IP number, for instance, on our end is 192.168.153.1 and the port 1097.
    9) Click OK to finish and leave Inventoria Open.

    From Copper: 

    1) Open the Options menu and select the Sync - Apps network tab.
    2) Check mark both cases "Local Network" and "Internet", run the Wizard, you will probably get a red status message, no worries, you won´t need to take any other steps.
    3) Click the Sync Apps tab and check mark the "Synchronize this installation of Copper as a client of Inventoria" option.
    4) Enter the Access authentication code 12345
    5) Enter the IP number of the server program, for example: 192.168.153.1
    6) Enter the Port number of Inventoria 1097
    7) Click the "Update Now" tab, and agree to Update, you should get an "Update Successful" message.
    8) Select the "Retrieve locations" tab, select the location from the drop down and click OK.  

    Regards.

  6. Hello,

    Please be informed that Debut does not have any options to modify the video speed. So what I can recommend you is to record using a different video format. You can try .avi or .mov to see if you get the same problem. In case the issue persists, click on Video Options and make sure that "Enable Time-lapse" is not checked. If it is, uncheck it and try to record again. You may also want to reinstall Debut to see if it makes any difference.

    Regards.

  7. Hello,

    Please click on the following link to check out the list of pedals supported by Express Scribe: http://www.altoedge.com/pedals/index.html

    They have been tested on the program, so they should work without issues. We cannot guarantee that gaming foot pedal will properly work on Express Scribe.

    Please be informed that when you use a foot pedal, the Middle pedal can be used to Play/Stop the recording but when using hotkeys, it is not possible to assign a single command to perform to different functions. You will need to use one for Play and another for Pause.

    Regards.

  8. Hello,

    Based on the settings you are using, your recording should have a good quality. If you are clicking on the Recordings option in Debut to view your recordings, you may try to view it using a different media player (Windows Media Player, VLC, etc) to see if the issue is related to the recorded video or to the preview window in Debut. You can also try to record using a different format .wmv, .mov, etc to confirm is the issue persists. In case you are still getting the same issue, I can recommend you to reinstall Debut.

    Regards.

     

  9. Hello,

    I have tested it with the formats provided above but I was unable to replicate the problem. The files were converted without issues and I was able to play the converted file in Windows Media Player. If you are converting to .mp3 I can recommend you to go to the encoder settings and use a higher bitrate. You can use 320 to see if it makes any difference. If the issue persists, you can try to reinstall the program.

    Regards.

  10. Hello,

    When you apply a refund in Express Invoice, it does not affect the inventory. As a workaround, what you need to do is to modify/delete the items in the invoice, so it would be reflected in Inventoria.

    Regards.

  11. Hello,

    If you are referring to changing text in the printed invoice, you can click on Options menu > select Invoice from the left menu > Text > Text tab > from the Heading column, you can find the text that needs to be modified and from the Text column, you can enter the new text.

    If you are referring to something else, please be more specific and explain in detail what you are trying to do.

    Regards.

  12. Hello,

    That message is normal when creating the slideshow. It may depend on the amount of image, video or audio files you are using to create it. You can confirm that by creating a slideshow with a few amount of pictures, it should not happen. 

    Have you tried to export the slideshow? After exporting it, your slideshow should look normal.

    Regards.

×
×
  • Create New...