Jump to content

boblite

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About boblite

  • Rank
    Novice
  1. Thanks nchBen. I checked the source (Rhapsody/Napster). The single file that was 9 hours long was created when I had clicked on an icon containing a picture of a circle that turned on a little "1" on the perimeter of the circle. I thought this would cause the playlist to go through only one cycle. Playing this 9 hour long file reveals it played the same song about 180 times. After I clicked the picture of a circle so that "1" was removed from the perimeter, and played the playlist, songs were recorded to separate files.
  2. I'm new to SoundTap and am using version 3.00. Last night I recorded from a source that streams tunes. The first time I recorded from that source, SoundTap automatically broke the tunes into separate files of 2-4 minutes long. The second time I recorded it produced a giant 9 hour file. I did not change the configuration. No idea why it did this. I would prefer for SoundTap to automatically break the tunes into separate files whenever there is a 2-3 second silence. Anyone know what twiddle or tweak causes this to happen ?
  3. SOLUTION FOUND These were my initial settings, that did not work Case 1: DID NOT WORK SoundTap Options > Recordings Folder> C:\Users\Bob\Music SoundTap Options > Sound Input device: Wave(Asus Xonar DG Audio Device) Find and Play Recordings>Recording> All options grayed out Find and Play Recordings>Play Options>Sound Play Device> S/PDIF Pass-through Device (ASUS Xonar DG Audio Device) Windows sound playback set to - S/PDIF Pass Through Device (ASUS Xonar DG Audio Device) Windows sound recording set to - Wave (ASUS Xonar DG Audio Device
  4. [1] Today I downloaded and installed SoundTap. My computer is a Lenovo desktop running Win 7 pro, and is using an ASUS Xonar sound card. Sound Tap correctly recognized the card. I started SoundTap and the status window indicated "Successfully connected to driver". However I did not receive a message in the status window indicating that audio streaming had started and after many tries have still not succeeded in getting that message. Whenever I try to record, I get the message "Waiting for an audio stream to record". [2] In the Options window I selected == Recordings folde
  5. I deleted this post because I think it's better to start a new thread.
×
×
  • Create New...