Jump to content

EJS

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EJS

  1. Ok. I do actually know one thing. I do not pay to have a static or fixed IP address. I am not sure why this would prevent the web access for this program from working. We are a small business, and have a home office. Just my husband's business. I am trying to set up web access to he can access EI on the road. I really need to pay an extra fee just to use this?
  2. Well, I am not sure if my IP address is hard coded. I thought it was, and I thought I had this set up correctly, but perhaps I do not. (I am not an IT professional, but I am pretty good at figuring things out. its also a new router, so not as familiar with the settings, since its a FANCY Asus.) I DO get the login prompt, but when I enter the user/password it tells me I have the wrong info and to check the password info. It IS absolutely the correct password. I will work on it again tomorrow, and look over the port forwarding settings again. Thanks for the help so far. I will update
  3. Hi all, I am trying to set up web access for EI. I have the free version, as we are a small business. I have configured the router to port forward and when I run the wizard it says it is set up properly. However, when I try to access it through the web access button, or on another computer through th URL it tells me login failed and to 'check password' I have checked and rechecked, deleted the user and re-added users, and still get this message. Any ideas what I am missing here? * I have used the features in EI including the firewall check and it says its fine.
×
×
  • Create New...