Jump to content

hernan

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hernan

  • Rank
    Novice
  1. Thanks Phill & Eduardo. Finally Axon is working OK and "dialOut" by SPA3000 is OK. Solution: 1) I renamed the names of the Dial plan and the external line to "default", but don't work. At this point, the "DP" worked, but when Axon make a "DialOut", it reply with busy tone. and In the Axon console i see inmediately call is disconnected. 2) Finally, in the external line definition, I set the server with de IP of the Sipura SPA3000. and all work OK. Time to time, in the console of the Axon i see: register attemp for sip:500@192.168.254.50 failed (501 not
  2. Hi Eduardo, thanks for your help and excuse me for my bad English. From the beginning, I setup the ports of the SPA3K in 5070 for FXS and 5060 for FXO. About your previous suggestion "New Dial Plan", I have configured, in Axon, a DP that indicates that all the number that begins with "9" it eliminates the first digit and dials Out routing to an external line connected to the SPA3k.The problem is that Axon have never recognized the external line, therefore the DP does not work. Configuration In Axon: Tab External Line: Line Name: SipuraSPA1 Server: ID o
  3. I have a SPA3000 [software Version: 2.0.13(GWg) Hardware Version: 2.0.1(1809)] connected to my Axon v1.06. The FXS works OK. The interface FXO, routing OK all incoming calls to the Axon (by means of a "Dial Plan" configured in the SPA3K [s0<:500@AxonIP:5060> "500" is a valid User-ID (without password) in Axon and 5060 is the default axon port]). But I can't make outbound calls from Axon to the real Phone Line. Never I could that Axon saw the SPA3K as an external line and therefore the "Dialing Plans" of Axon never works. I have tried many configurations and no has worked
×
×
  • Create New...