Jump to content
Fraek

Audio from video only shows in editor

Recommended Posts

so i made a gaming video with my friend and when i was editing it everything was fine i could hear our voices and i put some backround music in.

THEN when i was posting it on youtube, i noticed that when i went to see the vid on vlc, i could hear the backround music but not the voices. then when the video posted it was the same thing. please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share the project and we'll check it. out.  Follow the PORTABLE project instructions here.  It's easy, quick and can be private  Don't upload the export - just the PORTABLE project folder.

http://nch.invisionzone.com/topic/23659-tips-for-getting-help-on-this-forum/

If it contains sensitive material link it in a personal message (PM).  Click the envelope above.  It won't be passed on or retained.  Use FILE|SAVE PORTABLE PROJECT AS, not simply SAVE PROJECT, and don't forget to get a shareable, public link - not one that is restricted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...