Jump to content
Misinthe

Audio Out of Sync after Exporting

Recommended Posts

Good morning, I am using the free version of VideoPad, and I'm having an issue when I export. When I watch the preview in the program it is fine, but after exporting it, the last 30 seconds of the video are out of sync, all 3 tracks. Does anyone know what the issue is?

I am trying to export to Video File, with a Custom Preset, .avi format, 1920 X 1080 resolution, Letterbox Widescreen Fit, Frame Rate Max 29.970fps, and Subtitles Overlay.

 

Thank you for all your help,

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Misinthe said:

Good morning, I am using the free version of VideoPad, and I'm having an issue when I export. When I watch the preview in the program it is fine, but after exporting it, the last 30 seconds of the video are out of sync, all 3 tracks. Does anyone know what the issue is?

I am trying to export to Video File, with a Custom Preset, .avi format, 1920 X 1080 resolution, Letterbox Widescreen Fit, Frame Rate Max 29.970fps, and Subtitles Overlay.

After posting this, I saw another thread about this same issue. After updating the software, it is working fine. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...