Jump to content

Recommended Posts

Hi I have just purchased express scribe professional and have it downloaded onto my MacBook Air. It all seems to be working fine but the hot keys are responding. Under 'preferences' 'hotkeys' I have ticked 'enable system-wide hot-keys' so it should work..? Really need to use the hotkeys to save myself having to take my fingers off the keyboard to use the mouse to pause and rewind. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

If you are using a Mac, please make sure to press the "fn" key when using your hotkeys.

Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

2 hours ago, elk said:

Hello,

If you are using a Mac, please make sure to press the "fn" key when using your hotkeys.

Regards.

Hi thanks for the suggestion but that still doesn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites

No luck figuring this out. Using fn doesn't resolve the issue, unfortunately. My advice is to select View > Float Above Other Windows in Express Scribe and then to manually insert it. I've submitted a ticket to see if they can't figure out this issue. Hoping for some answers soon! Sigh, ES used to work great on my MacBook Pro!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...