Jump to content
Sign in to follow this  
happy camper

no audio in export file

Recommended Posts

Hello all!

I'm new at this, but from what I saw on the site and reviews, this software is pretty much plug and play, and it has been easy for a novice like me.

The problem is that the files I export have no sound.

Info:

HP envy 1/2 year old device, mp4 video/audio file imported, sound during the video pad editing, no changes done to the audio, audio is not muted and again, the sound is heard fine before the export. When I check the exported file on media player there was no sound, and also 1 file was uploaded to YouTube (thankfully I caught it and deleted from viewers or else it would have been very frustrating to have no sound).

I checked the other forum fix about a recent problem component file, and I don't have that file in the program download...just downloaded yesterday and paid for the product today. Hope to get this fixed soon...any ideas? All editing is super easy.

Thanks, Happy Camper

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solved:

C:\Users\[User Name]\AppData\Roaming\NCH Software\Components\aacenc3\aacenc3.exe
 
But important to know that some computers have this file hidden, so go under options, view, unclick "hide protected programs" just to see this file and delete, then return the click after deleted.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...