Jump to content
Sign in to follow this  
Nadja

Problem with video files

Recommended Posts

Hello everyone! 

I hope that some of you can help me with my problem.

I have been working with the express scribe light version for a long time and decided today that I would purchase the pro version because I often need to transcribe videos. I then purchased the professional version.

But once I tried loading a video into Express Scribe, the video didn't play. It loaded seemingly correctly into express scribe, but supposedly had a duration of 0 minutes and therefore wouldn't play. I tried several formats, for example mp4 and mov, but none of them worked.

Does anyone have an idea why this might be?

Please let me know if you require further information.

Thank you!
Nadja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Nadja, it is hard to tell what could be causing this issue you are reporting, however, it will be a good idea to try reinstalling the program from this link http://www.nch.com.au/components/essetup.exe

Once you have reinstalled the program it should show as Express Scribe licensed software at the top of the program's window and if the issue remains you may want to consider contacting NCH Software support team directly for better advise. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×