Jump to content
TLP

Audio Delay

Recommended Posts

I recently downloaded the latest Express Scribe version onto my new Dell laptop and have noticed an annoying delay of a few seconds whenever i start a file- either with the footpedal, hot keys, or even clicking on the play button on the screen. This delay occurs any time I restart the audio after more than a few seconds of pausing it. I don't have this issue on any other audio players on my computer, and I didn't have this on previous versions of express scribe on my old computer! Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have Express Script Pro and am using Windows 10.  The file is a wma file and it seems to happen with all of them.  Yes, I am using a foot pedal for playback, but I've tried three different pedals and so I know it's not the pedal.  They are all brand new and it happens with all of them.  It didn't alway happen either.  It started about two to three weeks ago.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...