Jump to content
Kaeneus

Blank Sequence Preview [SOLVED]

Recommended Posts

No video appears in the sequence preview window when I edit a video. It remains full black. The sounds plays as expected, and I am able to view clips in the 'clip preview', but after dragging them onto the timeline, they do not appear in the 'sequence preview'.

Initially I was working with about 50 minutes of 1080p video, so I assumed the size of the file might be causing the issue. I waited for the entire video to be cached, and it still did not work. Curious, I tried a lower res, shorter video (780p, 10minutes) and it also did not appear. Finally, I dragged a simple jpeg image on to the timeline, and that also did not appear in the sequence preview. All the videos and the image appeared find in the clip preview. 

I have tried a fullscreen preview through ctrl + u , and the issue still persists. I have gone into preview options and tried to set the preview to every resolution from 384x288 through to 768x432 (I could try larger resolution, but I was seeing a pattern and didn't think it would help.)

Any help would be very appreciated as the program is basically useless if I'm not able to see what I'm doing. 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT: Solved. A silly mistake on my part. Right after posting this I went back to double check, and noticed the 360 preview button was active. I must have accidentally clicked it. After unclicking it, I am able to view the preview. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×