Jump to content
WiL__C__

On Monitoring Tab - No blocking url

Recommended Posts

WiL__C__    0

Hi,

 

I want to know how to block properly url, I use on reporting Prohibited URLs but not work well.

 

I want to block Youtube and I put this: www.youtube.com,https://www.youtube.com/*,youtube.com/*,https://www.youtube.com,https://www.youtube.com/* but searching on google Youtube and entering from there, it not block.

 

Please, let me know how to do well.

 

Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chris75    0

To add this site to the prohibited sites list you may go to System configuration > Monitoring and then go to the program and websites monitoring and add the Prohibited URLs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cbriere    0

Hi,

I am having the same issue. Entering the urls in the Prohibited URLs doesn't block all instances.

Can somebody post the correct procedure, with examples?

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Telephony    0

Hi,

From the Prohibited url list, you can enter the URL's, for instance: www.google.com.au,192.168.0.1,www.youtube.com (use a comma to separate the addresses).

This configuration applies to all employees, by default, but can be changed at User Details section. For more information see the help article >

http://canberra.nchsoftware.com:89/help/userdetails.html

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
cbriere    0

Hi Telephony,

We already tried that. FlexiServer is simply NOT enforcing the rule. ALL users are able to access prohibited urls without any limitation. Also, we checked all users details one by one just in case, and the "Allow Normally Prohibited Programs for this User" are UNchecked. 

This is our current prohibited urls rule:

www.wish.com,mail.google.com,mail.yahoo.com,youtube.com,youtube.com/*,gmail.google.com,www.facebook.com,www.fb.com,fb.com,facebook.com,snapchat.com,gmail.com,www.gmail.com,mail.gmail.com,mail*,*mail,www.amazon.com,amazon.com,ebay.com,www.ebay.com,jcp.com

That feature is the main reason why we bought this software, and it is not working.

Please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
N_C_H_josh    0

Thanks for letting us know. We've filed a bug  and that should be fixed in the next release. You can stay updated on our releases by subscribing to our newsletter at www.nchsoftware.com/software/newsletter.html or by following @nchsoftware on Twitter. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×