Jump to content
coreyj

Inbound calls not ringing on SNOM phone

Recommended Posts

Hi, I'm trying out the free version of the Axon PBX before purchase and am having an issue with inbound calls not ringing on my SNOM phone. Outbound calls from the phone are working great.

 

I have configured 1 phone for extension #201, with the external Callcentric line ringing through to this extension. When a call comes in the phone will not ring and the caller is transferred to the built-in Axon voicemail.

 

Oddly, if I route inbound calls to the internal Axon IVR (extension 501), the IVR picks up fine.

 

When reviewing the Axon log file, whenever a call is routed to the extension for the SNOM phone, this is what gets recorded:

 

17:38:46 Call sip:100@callcentric.com -> 201

17:38:46 Error returned: 404 Not found

 

Can you provide any assistance? At this point I have to assume something needs configured on the SNOM but am unsure. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, after about 5 days of trying to figure this out I found in the SNOM phone settings an option called "Support broken registrar". Turn this option on and inbound calls are working!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...