Jump to content
dmelnyk

Trouble installing drivers for TELCTAUSB4

Recommended Posts

Hi Folks,

 

I purchased a TELCTAUSB4 device and IVM and am having trouble getting it installed under windows 7 professional(32bit). I have version 5.3.1.0 of the SYNWAY drivers. WhenI run the "Test" program it gives me an error indicating that "Initializing master-board failed! BoardID=0. Fatal error @hwinitBoard(): Can't find [boardID=0] BoardSerialNumber 4231366656 Voice Card!"

 

IVM runs, but does not pickup any lines, I suspect it cannot find the board either, although the CAHTA ines are shown under the telephony settings.

 

Any advice / assistance would be greatly appreciated.

If anyone can offer any telephone assistance to speed this process, I would be happy to call you (have world wide free calling) at your convenience.

 

Regards, Dave Melnyk

dave@notjusthotair.com

d.melnyk@sympatico.ca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Folks:

 

I was using a windows 7 32bit Virtual Machine under VMware Workstation 7. Appears drivers don't load well in this VM, although it loads fine under a windows XP Pro VM under Workstation 7.

 

Have not tried under a straight set up of Windows 7. If anyone has any other info on this let me know, but guess for now I have to use a Windows XP Pro VM for this system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...