Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News, Announcements, and Reviews
    • News, Announcements, and Reviews
  • Audio Tools
    • WavePad
    • Switch Sound Converter
    • MixPad
    • Record Pad
    • Express Rip
    • Zulu
    • Tone Generator
    • SoundTap
    • BroadWave
    • Golden Records
    • Crescendo Music Notation
    • TwelveKeys
    • PitchPerfect
    • TempoPerfect
    • Stamp
    • Slice
    • PlayPad
    • AudioTime
    • TimeChimes
    • Voxal
    • PlayPerfect
    • DeskFX
    • Misc Audio
  • Video Tools
    • Express Burn
    • Prism
    • VideoPad
    • Debut
    • BroadCam
    • EyeLine
    • Golden Videos
    • PhotoPad
    • Photostage
    • Pixillion
    • Photilla
    • FlashLynx
    • ScreenStream
    • Disketch
    • DrawPad
    • MeshMagic
    • ExpressAnimate
    • RedWood
    • Spin 3D
  • Software Utilities
    • Classic FTP and Fling
    • FastFox
    • Verbose
    • Doxillion
    • FileFort
    • MEO
    • KeyBlaze
    • TexTally
    • Lightning PDF
    • Vemail
    • MailBase
    • HourGuard
    • Office Intercom
    • Express Zip
    • Verity Parental Control
    • Warp Registry Cleaner
    • Orion
    • Desktop Now
    • DreamPlan
  • Telephony tools
    • VRS
    • IVM
    • Express Talk
    • Axon
    • IMS
    • TRX
    • Uplink Skype to SIP Adapter
    • Express Dial
    • Quorum
  • Dictation & Transcription
    • Express Scribe
    • Express Dictate
    • Delegate
    • DialDictate
    • Web Dictate
    • Pocket Dictate
    • Pedable
  • Business Software
  • MAC Software
  • Audio Formats
  • Software Suggestions
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • 한글
  • NCH Technical Support
  • Other Languages

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 35 results

  1. Hello, so recently. I was working some videos and I have finished one, so i've exported it to 1080p 60fps. I've watched the video to see if its perfect or not. Once I get to the next shot. I've noticed the last frame was still there, and not the source I've put on there. I't was very weird discovery that VideoPad cannot do that 🤔 It also happens to some scenes which is weird... So I've tried for days and days. I've tried spiting the last frame and slowing it down, It didn't work. I've tried adding non edited effects like the mask tool, also I cleaned the cache. It still didn't work. Now were here and i'm about to loss it.. 😤Can someone figure this out? I've really wan't to support my fans but not without bugs and GLITCHES! Please... its help or moving to another video editing software. 😢 - GodGabriel2000 2019
  2. Hi all. I'm new to the forum, but having some challenges... hoping i can get some advice. I purchased VideoPad professional a couple of weeks ago, having had the unlicenced version for a few months on my machine. All good (although i was running 6.x.x (can't remember what). Created a video with about 30-40 video clips in it. All good. But as I started to add more, it started to slow down... couldn't get sequence to play properly. I saved project and re-opened - all a mess - took ages to load and then crashed videopad. I then realised i was on an old version - so uninstalled and reinstalled...but the file still crashed VideoPad. Having given up - i decided to restart. One video clip (30 seconds long) - the clip preview works..the sequence preview buffers like crap. (which is how the previous video project had gone wrong over time). I'm loathe to progress again unless i can figure out how to resolve. a) there were some indications in help that frame rate of the preview will be at fault - but i've looked in Options/Display and no way of reducing the preview frame rate? b) Maybe its laptop... not 100% sure of spec, but its only 12 months old (i7 processor with 8GB RAM) c) previously sequence preview worked ok (until file crashed) any ideas what i'm doing wrong. I make a video for my little girl each year (started when she was born...) using Microsoft moviemaker.... 25 minutes long, some video clips, some photos and title slides and overlaid with music... been doing this for 10 years - but Moviemaker has gone... so wanted a replacement.. VideoPad has ALL the capability i need - but it doesn't work Any help greatly appreciated - as I'm a very grumpy 46yo right now Cheers Jake
  3. Hello guys, and VP users, I have a problem, and I would be really happy if You could help me. Recently my hard disk has broken, so I’ve decided to replace it with a ssd. I had Linux on the pc for one month, but I managed to install Windows 10 from a USB. Now, I have a video of about 25 seconds (I want to see if what I’m doing is ok) and Videopad doesn’t want to export. Yesterday evening the cpu usage was about at 98% , but it was creating in 2 hours 0.2 seconds of video in 1080! Now I’ve restarted the exporting process and the cpu usage is about 30%. Do you know what I should do? Thank you very much for your help and patience. Riccardo
  4. I have had a fair amount of issues with VideoPad Editor that I have managed to solve on my own, but this one has me stumped. After I made a split, the video will not show up in the timeline - only the audio. I have the pro edition. I tried restarting the software. The track is visible on output, yet it still will not show. Please let me know if I can do anything about this. Anthony
  5. I was working on a video (for hours) when suddenly for no apparent reason it was just playing clips at random, sometimes throwing a blank black clip in etc instead of following my meticulously edited sequence. I had been saving up to that point so i figured no problem ill just shut it down and re-open the program. Nope still doing it. All my hard work gone. Not the first time its happened either. I cant believe i paid for this.
  6. I have made 104 video files video in the videopad its about 3 hours long. The preview in videopad is playing properly but on exporting the video in any extension (.avi,.mp4) with 720p or 480p or as a portable video the video is not playing properly. The size of the exported file comes up to 8 gb. It takes atleast 12 hours to export. The exported video plays properly for about 30 mins and then its gets all shaky. The sound is perfect but just the video is all shaky. What am I doing wrong? I don’t get it. Previously I had made videopad videos of around 60 files of about 2 hours and they exported fine. And are only 1gb. Please help. I have tried everything but maybe I am new to this so I don’t get it.
  7. I've been wanting to start a Let's Play for Pikmin for a long time now. It was only recently I finally got the equipment needed to start recording off my Wii to do this. When googling what software would be good to use for recording from a video adapater, I found the NCH Debut Video Capture. I downloaded it, and immediately started recording a few sessions. But the problem I'm facing now, is that my recordings are coming back out of sync. Sure, they start out fine, but by the end of a 45-50 minute recording, my sound is several seconds ahead of my video. I need help! I've googled, I've downloaded numerous softwares, I've tried every tweaking everything and I can't fix my recorded files! (Seriously I've done everything. I've tried slowing my audio, speeding up my video, adjusting the FPS...once I think I find a solution it ends up being all wrong. One attempt at adjusting the fps rate I managed to sync up the end bit of the video, but the beginning was then out of sync. How the heck does that happen??). I don't know what can be done, if anything at this point, to fix the sync issue I've currently got. It seems like it shoudl have a simple fix, and there are plenty of people who have had this same issue, but I can't seem to find any fix! Then there is the issue of how to prevent this from happening with future recordings. Just what is causing it to start with, and how can I correct it?? I thought I fixed it by changing the Video Options and checking the "Change Frame Rate" box with a frame rate at 30, but it didn't do diddly difference with the next video I recorded. Please someone who is more knowledgeable with this stuff, I need help!!
  8. I swear I've been using this software for the longest time since almost 4 years ago and ever since I downloaded the latest version being VideoPad 7.11, exporting videos has been a complete and utter frustration because of this unnecessary and buggy feature. I'm making a video with a video & picture overlay and no matter what resolution & framerate combo, the video constantly zooms in with one of the text elements being expanded despite always staying cropped and adding black bars. I've tried Auto match content but fixes to 16:9, auto match content to a given resolution, 1920 x 1080, etc. with both letterbox and crop and zoom options chosen and every f**king time, it's the same result, either being that cropped mess I was talking about, or vertically cropped as if you were watching it on a phone. I just want to export videos the same way I used to: regular widescreen, 1920 x 1080 at 60 frames w/ no glitched zooms and black borders. Honest question: was ANYONE asking for this feature? Because VP was perfectly fine for me minus the slow loads and outdated features until this annoying ass "necessity" was added. This just complicates exporting the video and because of it, I can't get this video to export normally like I always have no matter what options I choose. If there's an certain setup of resolution options or other options I'm missing, please enlighten tf out of me (I'm trying to put widescreen photos and pictures, 2 text elements cropped and scaled down, in the same widescreen format by 1920 x 1080 at 60 fps) because otherwise this feature shouldnt be there. I'm not the only one suffering from bug issues with this thing; there's a bug forum talking about this feature too. Why this feature was added is making me pull my hair out.
  9. If i select pan and zoom, and select "end" then select where i want it to zoom into, it just shows the part of the video that i selected and not the zoom in. This is a quite big problem for me so help would be appreciated.
  10. How can I determine what YouTube Channel VideoPad will export to when I want to upload a new video....there doesn't seem to be a way to change from one channel to another when a person has more than one channel. Made a new video, tried to upload to where I normally upload the video to YouTube, but it suddenly went to a different YouTube channel I own. Any help would be most appreciated.
  11. I decided to download the Voxal Voice Changer which is all good and fun until you listen to your voice and it sounds like there is this horrendous screeching in the background. My Blue Yeti worked fine and had crystal clear audio until after i downloaded this. I even tried deleting it and there is still a problem. This is incredibly frustrating as i try to make youtube videos and now I cant. Also i cant play with my friends it's that bad. Please help me! Edit: If anyone knows where to download Drivers for the Blue Yeti i could delete and reinstall them
  12. Hello MixPad community, as you can guess by the title of this topic I am having some issues with recording anything in MixPad. The recording randomly stops, with no pattern whatsoever. I think at this point I have seen almost all the possible combinations. I tried figuring out the issue but even with no inputs whatsoever it still behaves like that. I am recording with an Audio Interface, using its ASIO driver and everything, in terms of recording itself, is working properly. I checked the processor while recording and it used about 4% of it's capacity and there is a sudden spike to around 10% when it stops recording. At this point I am at a loss because I tried everything I personally could think of. I tried spamming the record button, I tried recording an empty track and then record another real one but without any effect. The second one stops recording randomly again. I can confirm that this issue has to do with MixPad because I downloaded a free recording software just to see if it was my interface and the stopping didnt occur then. But of course I want to use MixPad to record and mix. With the random stops I cant work properly so I hope that you can help me solve this. It is frustrating. My regards
  13. Hi, This is Kevin from TrenDigi Tech. I've purchased one key for Broadwave and it is streaming live for about 3 days in a roll now. During the testing period before it actually goes to public, we've found a issue. When we first started the streaming server 3 days ago (set quality to 256kbps), we were able to hear clear sound quality on both mobile device (Android and iOS default browser were both fine), MacBook, and Windows 7 laptop. The streaming server has not been stop or restart, and the issue pops in on the 3rd day for no reason. The issue is that you are no longer able to hear clear sound quality "ON MOBILE DEVICE (Android and iOS)", the sound is with lots of noises and echo. BUT, at the same time it will not happen with MacBook and Windows laptop. What is the cause of this problem? Thanks, Kev
  14. Dear Wavepad Users and Admins, Firstly, I'd like to thank NCH for the existence and production of Wavepad Audio Editor. At this moment, I'm really new to the world of audio recording, editing, mixing, etc., and Wavepad offers me all the features and tools I currently need to develop my audio skills. In order to explain my problem, I'd like to give some brief information. I'm a novice bass player. Recording my practice sessions really benefits me regarding the development of necessary skills that allow me to fully express myself musically. I found out that I really needed a DAW that features the use of 'Bookmarks', because those bookmarks help me to efficiently create an overview of patterns, sounds, etc., and to quickly identify a certain pattern/sound during ánd after a recording. Finding out that Wavepad offered this feature was a lifesafer to me! Even more, I found that Wavepad had much.. much more to offer than just that. So, in a nutshell, I greatly enjoy using Wavepad. It enables me to efficiently record, mark, edit, and mix my music, with the knowledge and skills I currently have. So, I thank you guys for creating this awesome audio editing software!? I'd like to give some information before adressing my problem, so you are hopefully able to understand the problem. The main point of this brief information is this: The main feature a DAW has offer me, is the use of Bookmarks and being able to save audio files according to their assigned Bookmark's Name. Right, now I'll mention the problem I experienced lately. In order to get more familiar with Wavepad's features I decided to give myself an assignment, which demands me to use each feature I found necessary to get familiar with. As an 'assignment' to myself I recorded some random gibberish and inserted a few bookmarks. My goal here is the following: - Save these 'split' files while each file keeps their assigned Bookmark's name (Problem) Below are the steps I take to achieve this during such an assignment: Record something, insert two or three Bookmarks where necessary, and Name them. Save the original file, name it accordingly. Go to the original audio file opened in Wavepad and split them at the bookmarks. (Each individual file now has the name: ProjectName_Bookmarkname_Filetype). In the Menu of 'Splitting Files', I click on 'Save to Folder', select the appropriate folder, set output name, and click on 'Split'. Appearance of Error Message: "One or more of the split files was not able to be saved.'' (read: None of the split files are saved) I looked this problem up at the Wavepad Forum and found a thread in which an expert and guru gave advice to a problem, which was 90% similar to mine. So I tried their advice, and this is what I tried: Record something, insert two or three Bookmarks where necessary, and Name them. Save the original file and name it accordingly. Go to the original audio file opened in Wavepad and split them at the bookmarks. (Each individual file now has the name: ProjectName_Bookmarkname_Filetype). In the Menu of 'Splitting Files', I click on 'Open in Editor'. Close original file. Save first split file with 'Save File As..' and name accordingly. Open the second file in Wavepad and click on 'Save All Files'. Here I click on the first split file so the name appears in the title bar, and add the bookmark's name like: ProjectTitle_Bookmark'sName. From this point on I experience problems. It's hard to remember each split file's bookmark title when I have to split a 60-minute-audiofile into 18 seperate segments. It would be great if Wavepad enables the user to save 'Split Files at Bookmarks' with the 'Save All Files' option, and that each file keeps the Bookmark's name. However, this doesn't seem to be a possibility, as far as I have seen, found, and experienced. My question to you all is, do you have any advice or suggestion for me to get this done - if this is possible of course. I thank you in advance for your reply, because this thread is quite extensive. However, I'd like to explain myself as best to my ability, so to inform you well about my situation and experienced problems with Wavepad.
  15. tsb

    PointerFocus

    I am making training videos and recording my screen. I'm using a mouse pointer enhancement program called "PointerFocus". It shows a green ring around the mouse arrow and allows one to mark on the screen. The problem is that Debut does not record it. It sees everything else on the screen fine, just not the enhancements.
  16. I have just recently encountered a problem editing two separate files (both of which were created by myself on VideoPad). However, when I try to edit them together with a jpeg still and text over the top of the edit, after I save and export, the finished video omits the jpeg still and text and it is just the end of the first and beginning of the the next video files I am trying to link together. Any ideas? I've been doing it this way for about a year now...but just now have encountered this problem.
  17. Whenever I hold shift so that the clips to snap it messes the timeline up. Instead of cropping to were i cropped it to it pushes the clip im trying to crop that length under the clip before it. Why is it doing this?
  18. Whenever I hold shift so that the clips to snap it messes the timeline up. Instead of cropping to were i cropped it to it pushes the clip im trying to crop that length under the clip before it. Why is it doing this?
  19. I had a two minute long video of gameplay that I trimmed down to around 20 seconds. When I export it, the first 1.6 seconds are a still frame that I can't seem to get fixed, even when exporting with different settings. I am using Videopad 5.20. Can someone help out? Here is the link to the files: https://drive.google.com/file/d/15_E5Kpxmcx7weOsrhAxol8d629aGcqfv/view?usp=sharing
  20. Each time I try to open two of my mixpad files I get this error message: "Project data folder can't be found: MixPad cannot open the project data folder...Has this folder been deleted or moved?" I have not moved or deleted the project data folder, in fact it is right next to my audio file just like the rest of my mixpad files that are working correctly. What gives? why are these two files not opening when I have the project data folder in the right place?
  21. So, I edited 2 videos and sent them to render at the same time. Since now, I've done this and there were no problems. Now, after the render is complete, I can't find the exported file. It says that it finished rendering, and that's it. No file. I've searched my PC but couldn't find the files anywhere. Can anyone help me?
  22. I purchased VideoPad last year and have been using it successfully for some time. For the last few months I am unable to open any video files. This includes RAW files that I have successfully edited previously in VideoPad. The files will play normally in any media player including default Videos, Windows Media Player, and VLC. The format doesn't seem to matter. I've remuxed to mp4, mkv, wmv and others. Every method of attempting to open a file returns a pop-up: "Failed to load file" in an "Error Loading Clip File(s)" window. I am using Windows 10 insider build 16226 at the time of this message.
  23. Hello. Yesterday I installed your application and tested it with Discord. Everything works fine. I bought it, and now I'm getting this information when I want to run preview mode: Voxal is unable to detect an audio stream. Please check that you audio devices are selected correctly by clicking on the Options button. It this problem keeps occurring, your microphone may not be compatible with Voxal. Please read the help documentation for further information. It is very wired - because it was working fine before and I can hear my voice when I click the Preview button. My mic is Novox NC-1
  24. I am wondering if anyone has encountered the problem of not being able to open a project because, "the project has 3 or more video or audio tracks. Please upgrade to video pad professional to load it." While I was working on the video and editing it over the course of the week, I could save it with one video track and two audio tracks and reopen the project with out a problem. However, once I added narration and music at the beginning and end and put it into the second audio slot and saved it, I get the notification quoted above. So basically I spent around five hours of editing and it resulted in not being able to access my video. The only other thing that I could think of that might have happened is that when I saved it, all my narration was moved down into a third audio slot. The only reason I have for thinking this is that after I finished narrating a section, it would move down into the third slot and I manually moved it into the second audio slot. But when I saved it all audio was in the first and second slots. I understand not being able to export the video if more audio and video slots are filled than the free amount allows, but totally restricting someone from fixing it and accessing the video is completely unreasonable.
  25. I was working on editing a video to be uploaded to Youtube through Videopad. I have worked with and edited on this software before, but when I tried to convert the vpj file to an mp4 it would load to 100%, then say that the conversion failed. I have gone through the same process 3 times with no positive results. This has actually been my least edited projects of them all. It is a string of 3 clips, all originally mp4, loaded onto the project file. There were no other edits made and the video is being converted at 60 fps and 1080p. The video is about 38 minutes long. If anyone can help with finding the reason why I am having this problem, it would be greatly appreciated!
×
×
  • Create New...