Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News, Announcements, and Reviews
    • News, Announcements, and Reviews
  • Audio Tools
    • WavePad
    • Switch Sound Converter
    • MixPad
    • Record Pad
    • Express Rip
    • Zulu
    • Tone Generator
    • SoundTap
    • BroadWave
    • Golden Records
    • Crescendo Music Notation
    • TwelveKeys
    • PitchPerfect
    • TempoPerfect
    • Stamp
    • Slice
    • PlayPad
    • AudioTime
    • TimeChimes
    • Voxal
    • PlayPerfect
    • DeskFX
    • Misc Audio
  • Video Tools
    • Express Burn
    • Prism
    • VideoPad
    • Debut
    • BroadCam
    • EyeLine
    • Golden Videos
    • PhotoPad
    • Photostage
    • Pixillion
    • Photilla
    • FlashLynx
    • ScreenStream
    • Disketch
    • DrawPad
    • MeshMagic
    • ExpressAnimate
    • RedWood
    • Spin 3D
  • Software Utilities
    • Classic FTP and Fling
    • FastFox
    • Verbose
    • Doxillion
    • FileFort
    • MEO
    • KeyBlaze
    • TexTally
    • Lightning PDF
    • Vemail
    • MailBase
    • HourGuard
    • Office Intercom
    • Express Zip
    • Verity Parental Control
    • Warp Registry Cleaner
    • Orion
    • Desktop Now
    • DreamPlan
  • Telephony tools
    • VRS
    • IVM
    • Express Talk
    • Axon
    • IMS
    • TRX
    • Uplink Skype to SIP Adapter
    • Express Dial
    • Quorum
  • Dictation & Transcription
    • Express Scribe
    • Express Dictate
    • Delegate
    • DialDictate
    • Web Dictate
    • Pocket Dictate
    • Pedable
  • Business Software
  • MAC Software
  • Audio Formats
  • Software Suggestions
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • 한글
  • NCH Technical Support
  • Other Languages

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 30 results

  1. Hi I've been using VideoPad for a while now and recently I've gotten a 2nd monitor to use while editing. I edit off my laptop but I use the monitor's screen to do the actual editing. Whenever I am on my 2nd monitor and click the transition button to add a transition, it opens the dialogue box of transitions on my laptop screen. It is seriously out of the way and there seems to be no way to move it where I would like to leave it. Kindly advise a solution! Thanks; Tristan
  2. Hello there. I used the videopad software a lot and i really like it. But, after some time of using it, the preview started to be broken. Everytime i start the preview, at some time it returns me, either to the start or a random point behind the point where it stopped. Thanks for answering.
  3. I have a problem with audio. I want make fade out of an audio, so i select the audio, and i put a cursor on time I want to fade out from (the cursor is still inside of the audio) Then I rightclick and select fade out, I select 'between the current position and the end', and BOOM it shows error window that the cursor is outside of selected clip! What the frick? Please help...
  4. Every time I start Voxal, it tells me I need to restart. No matter how many times I've restarted since I've bought it: it's still showing me this message every time. https://gyazo.com/d5dc573c1572411eeace686fdf5ae1a0
  5. I swear I've been using this software for the longest time since almost 4 years ago and ever since I downloaded the latest version being VideoPad 7.11, exporting videos has been a complete and utter frustration because of this unnecessary and buggy feature. I'm making a video with a video & picture overlay and no matter what resolution & framerate combo, the video constantly zooms in with one of the text elements being expanded despite always staying cropped and adding black bars. I've tried Auto match content but fixes to 16:9, auto match content to a given resolution, 1920 x 1080, etc. with both letterbox and crop and zoom options chosen and every f**king time, it's the same result, either being that cropped mess I was talking about, or vertically cropped as if you were watching it on a phone. I just want to export videos the same way I used to: regular widescreen, 1920 x 1080 at 60 frames w/ no glitched zooms and black borders. Honest question: was ANYONE asking for this feature? Because VP was perfectly fine for me minus the slow loads and outdated features until this annoying ass "necessity" was added. This just complicates exporting the video and because of it, I can't get this video to export normally like I always have no matter what options I choose. If there's an certain setup of resolution options or other options I'm missing, please enlighten tf out of me (I'm trying to put widescreen photos and pictures, 2 text elements cropped and scaled down, in the same widescreen format by 1920 x 1080 at 60 fps) because otherwise this feature shouldnt be there. I'm not the only one suffering from bug issues with this thing; there's a bug forum talking about this feature too. Why this feature was added is making me pull my hair out.
  6. I saved an audio file I was editing and when I went to continue working the sound of the main file I was using had gone. I'm using a big audio clip that by this point was split into multiple clips as I've been editing. The clips of the audio, despite showing a wave-signature, just doesn't have sound. The transition effects I added between the main clips still played so I know nothing is muted. This seems to have happened because there wasn't enough room in the place I was attempted to save the file to...so it just removed the audio from the main audio file. A lot of work went down the drain if this can't be restored. I've never experienced this with any kind of media editing software before
  7. I can't rewind anymore after about 20 seconds playing the files. If I do so, it will go to the last second of the audio file. Also the time line is incorrect: it says the duration of the file is more than 24 hours. I tried to reinstall and tried to use a former version of the software, and also tried to upload different audio formats, but nothing makes a difference. Please please help, I have deadlines and getting stressed out now.
  8. I'm trying to make an effect with making a image small then big via key-framing. Now, normally that wouldn't be a problem, but take a close look at this video. The intended effect is for it to be a completely white space, then have it fade into place. However, that effect is ruined by a small bug. You can clearly see the outline of the image, despite it being a pure white image except for the fading effect in the middle. I've tried this with different clips in a completely separate project, and I only notice a problem with white on white images. I've tried reinstalling the program, but it doesn't work. I even tried cropping the image a little bit, no results. I'm on v6.31, on Windows 10 Pro 1809. This bug appears no matter what settings I have the preview/output set to. Please let me know if any of you can reproduce this bug, or if there's any fix for this.
  9. Since 6.2x I have a situation with more than one audio being added to a project being split to left and right channel, even if the tracks are stereo. e.g. 1st audio goes to the right channel, 2nd to the left channel etc I reloaded a previous project, and this is also happening to that project. so it is not my source. This is completely messed up. In fact, if you have just one audio added to the project, it goes to both left and right channels. Why does every release of VideoPad come out so broken? Every single one. I have produced over 800 videos with VideoPad. I am always hesitant to upgrade.
  10. (SORRY FOR MY BAD ENGLISH) Guys, im very experienced with video editing but I have a problem; like most of you experienced editors i dont edit in 1080p but i convert the original video I want to edit into a much smaller file so that i can edit without making the program lag (after i'm finished with the editing i click on "change file..." and then i put the original 1080p video and Videopad automatically keeps all the cuts and the effects). Problem is that today I used a "change clip speed..." effect on two consecutive clips and then at the end when i was finish with the editing i clicked on "change file" but this time it bugged out everything...I noticed that this appens only when you use "change clip speed" ...pls do you know how to fix? its just me or its a program problem? thank you all.
  11. So the title says it all, every 30 seconds or so, the preview will just freeze up, the audio continues on just fine, and then I can't pause the preview, or do anything at all for that matter. I am new to this program, and I would appreciate any sort of help at all. Thanks in advance, -Column 1
  12. bonjour, Mon logiciel est rendu très très lent, il bug une fois sur deux, ça me prend 15mn pour faire une facture, je crise !!!! je l'ai acheté en 2013, est ce que c'est normal qu'il soit en train de mourrir ? je travail sur mac, et mon ordi va super bien , il est rapide. y aurait-il des mises à jours à faire, que je n'aurais pas faites ? merci
  13. Experienced when normalizing wav to wav, the size of the file increased from 35mb (original) to 59 normalized... Both source and destination files 48khz/24-bit, so nothing but level up.. Others experienced the same thing??
  14. I select a clip and increase the speed to 150%. After waiting for it to cache I play it back to find a spot in the video "freezes". The frozen frame stays on the screen as the cursor moves and audio continues to play (audio is unlinked) and after the frozen frames the video continues normally (it doesn`t jump ahead or anything). The first time it happened I ended up cutting out the portion that was frozen as it was unneeded. But then I decided to speed the clip up more and now have another spot in the video that is frozen or paused for a few seconds during play back. The freeze is always in the same spot. By same spot I mean it doesn`t move. The two frozen parts where at random points in the video so it doesn`t seem to be a particular time that has the problem.
  15. So, when I work on a video and place video effects in it, Videopad renders the effects in the editing phase. However, once exported, some video effects render while others show up as blue tints on the video. Is this a common problem? If so, how is it fixed? Thanks.
  16. I have MoneyLine for Mac v. 2.04. I transferred a backup of my files from my Windows computer and everything else works fine. However when I click the box next to a transaction in the C or "cleared" column, that check mark will disappear if I change the date range, edit a transaction, or exit the software. Only the cleared transactions from my backup remain. This means I can't keep track of what's cleared since the transfer in January 2017. I need this resolved right away.
  17. Hi, Im using Videopad 5.01 and I am getting a bug where the video freezes at one point, the audio and text work as normal, and it works in preview, but shows one frame of the video in the editor
  18. I was working on editing a video to be uploaded to Youtube through Videopad. I have worked with and edited on this software before, but when I tried to convert the vpj file to an mp4 it would load to 100%, then say that the conversion failed. I have gone through the same process 3 times with no positive results. This has actually been my least edited projects of them all. It is a string of 3 clips, all originally mp4, loaded onto the project file. There were no other edits made and the video is being converted at 60 fps and 1080p. The video is about 38 minutes long. If anyone can help with finding the reason why I am having this problem, it would be greatly appreciated!
  19. Is it possible to undo a Bank Reconciliation when the wrong date is keyed in and the data has been reconciled. If anyone has an answer please can you send me an e-mail barrett.peter@mail.com Any help will be greatly appreciated. Peter Barrett
  20. What do? Has anyone had similar problems? I have already contacted support in case anyone wanted to suggest that and yes I did do everything in troubleshooting.
  21. Hello all - I am editing an ending sequence, and I am putting 2 videos on the ending sequence, each video is scaled to 35x35%, positioned to another place on the screen. When I try to move the video clip, it disappears if the "Background" option is chosen. I have to turn off the background, then it will show up. If I click on "Background" again, the video reappears, however, once I move it again, it disappears. Is there something wrong, or am I doing something wrong?
  22. I downloaded some songs from the internet and I wanted to edit one and It would not show the soundwaves, only one straight line on the middle. I open another song and everything's working fine. When I open the working one, the "Loading Audio File Source" is filling up, but when I load the other song, it just stars and closes in an instant. Now, what the heck is that, please do tell me?
  23. Okay, so I'm not sure how much "support" this forum offers as I've only just downloaded the software fairly recently. However, I've noticed that when Voxal is on, there is a severe distortion that isn't present if the application is turned off. This is regardless of what "voice" is set up, and is even present when using the "bypass" setting. It is completely incomprehensible. It sounds almost like an "alien" voice mixed with some kind of acoustic modifier, I guess, but (as stated) this is despite any changes to the settings. I'm at a complete loss, and any help would be greatly appreciated. BTW. I'm using a Lenovo E540 with the built in Mic. I'm not sure what the mic is called, but as stated, it works fine when Voxal is not running, so I think I can solve it with some configuration changes. Lastly, if there is no solutions to this (i.e. if it's a "well, that mic isn't supported. Sorry m8") could I get a referral to any other similar software that's good for the time being? Thx.
  24. OmegaGh

    Help?

    So, I posted here recently not to long ago about a problem, that i eventually was able to somewhat fix. after deciding to report a bug and telling them what happened I was given a link to download a newer version (4.5) and it seemed to work on most of the effects, except for a few. I'll hit the 'fx' button on the picture or video that's overlayed onto the video itself and select scale once again, everything seems fine until I actually change the effects value for the scale, which automatically causes VideoPad to shut itself down due to an abnormal problem as seen here: I've tried repeating this over and over again with other content and the results are always the same. I'd like to know how to fix this issue soon.
  25. I have Express Accounts Version 4.73 for MAC. I am having issues with it freezing and greying out all icons when I try to open a Purchase Order created. This may be a bug issue and perhaps has been sorted with a new upgrade however on the NCH website I can't find any way to check if I have the latest version or to find and download new upgrades. If I type into search "upgrade" I just get the page to Up price my program, not helpful as I have paid the premium support package but I'm still waiting for a reply to my Tech Support question. At the moment I am having to force quit the program. Are there any upgrades? How do I find them? Is there another solution for my issue? Hope someone can help me as I'm very frustrated with this problem. Thanks, Helen
×
×
  • Create New...