Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'No Sound'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News, Announcements, and Reviews
    • News, Announcements, and Reviews
  • Audio Tools
    • WavePad
    • Switch Sound Converter
    • MixPad
    • Record Pad
    • Express Rip
    • Zulu
    • Tone Generator
    • SoundTap
    • BroadWave
    • Golden Records
    • Crescendo Music Notation
    • TwelveKeys
    • PitchPerfect
    • TempoPerfect
    • Stamp
    • Slice
    • PlayPad
    • AudioTime
    • TimeChimes
    • Voxal
    • PlayPerfect
    • DeskFX
    • Misc Audio
  • Video Tools
    • Express Burn
    • Prism
    • VideoPad
    • Debut
    • BroadCam
    • EyeLine
    • Golden Videos
    • PhotoPad
    • Photostage
    • Pixillion
    • Photilla
    • FlashLynx
    • ScreenStream
    • Disketch
    • DrawPad
    • MeshMagic
    • ExpressAnimate
    • RedWood
    • Spin 3D
  • Software Utilities
    • Classic FTP and Fling
    • FastFox
    • Verbose
    • Doxillion
    • FileFort
    • MEO
    • KeyBlaze
    • TexTally
    • Lightning PDF
    • Vemail
    • MailBase
    • HourGuard
    • Office Intercom
    • Express Zip
    • Verity Parental Control
    • Warp Registry Cleaner
    • Orion
    • Desktop Now
    • DreamPlan
  • Telephony tools
    • VRS
    • IVM
    • Express Talk
    • Axon
    • IMS
    • TRX
    • Uplink Skype to SIP Adapter
    • Express Dial
    • Quorum
  • Dictation & Transcription
    • Express Scribe
    • Express Dictate
    • Delegate
    • DialDictate
    • Web Dictate
    • Pocket Dictate
    • Pedable
  • Business Software
  • MAC Software
  • Audio Formats
  • Software Suggestions
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • 한글
  • NCH Technical Support
  • Other Languages

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 8 results

  1. I have about 20 recorded songs that have for some reason gone blank. The file name, and even the length of the track are still present, volume levels and FX all there but no sound. Can anyone help me recover the audio to my tracks please. I would really hate to loose them. I've also tried converting the files to mp3 but it just says no audio found. PLEASE SOMEBODY HELP!!! THANX
  2. OK, so this goes under the Beats-me-what-I-did-but-I-did-something-that-worked category. The problem: I'm switching computers, so I installed Videopad on the new box registered it, and transferred about 350 gigs of video files (processed and originals) from the old box to the new one. when I went to test out the new machine with VP, I found that projects where the original (imported) files were avi, wmv, etc worked fine, however, the projects where the imported files were Quicktime files previewed with no audio (the little warning came up that the audio was processing, but the audio track window just showed a straight line). All I got was a buzzing in the speakers. Details: -- Videopad version (old box) - 6.10 - (site of the original work) -- Videopad version (new box) - 6.32 -- OS -- (old box) Windoze 8 -- OS -- (new box) Windoze 10 -- Problematic file types -- Quicktime .mov -- Audio format -- PCM What I did: I went thru the usual routine - clear the cache, reboot, re-install, pray, curse, scratch my head, Google every combination of terms I could come up with, all with no joy. The files previewed fine in VP on the old box, but not on the new. I used MediaInfo to compare the old/new and found no differences. The .mov files would play fine on the new box using Windoze Media Player and VLC Media Player. After a day or so, I finally thought "What would happen if I started a new project using one of these .mov files?" When I did that, POOF!!, it worked no problem - video AND audio!! Then came the amazing thing -- POOF! again!! My other vpj projects magically worked!! Video AND audio in the preview!! So, I have no idea if the starting a new project thing did anything, but I thought I'd post this just in case anybody else is out there scratching their head.
  3. Hi, I use the free version of MixPad and I have a litlle problem. I recorded 4 tracks simultaneoulsly and while working on the record, the sound stops on 3 of the 4 tracks. How could I fix it? Here is a picture of my file. The sound seems to be recorded but nothing is play after this point on tracks 1 2 and 3. Thanks by advance.
  4. Hi, a colleague recently registered her Express Scribe software and imported several .wav files. Nothing is audible when she tries to play them and no activity is visible in the dB value box (indicating to me that the software isn't reading any audio in the files). However she can hear the files when she plays them on Windows Media Player on her computer and I can hear them when I play them in my Express Scribe Pro on my computer. The only file she can hear when using Express Scribe Pro on her computer is a .wma file. I'm stumped. It looks like others have had possibly similar issues with inaudible files when they upgraded, but no solutions have been posted.
  5. Hi, In the office with about 30 Express Talks I have this problem: When trying to monitor one of the Express Talk conversations there is no sound. We are using voicehost.co.uk services, to monitor calls I have to dial from my Express Talk 154, enter extension number, password and after woods can listen to conversation on the extension that I have entered. But I cannot hear nothing. Have tried different softphone(3CX Phone) - working perfectly, but not Express Talk. I have tried to add Express Talk to firewall, use different ports, and lot of other things with no luck. Please help. Thanks.
  6. Hi there, I recently purchased the Tone Generator software after good experiences with the demo version. First use after purchase went well. The next day I tried to use the software, and no sound played back. I went ahead and went to Add/Remove programs (windows) and ran a re-install of the software. No luck here either. The player shows that there is a tone being generated after I select the play button, but no sound is audible (I have double checked the volume bar within the software, I have double checked my device settings/audo output settings). Ever have this happen before?
  7. I'm a new user of VideoPad Editor. I have an mp4 video source file with audio that I'm trying to cut prior to uploading to YouTube. The video plays fine using VLC or Windows Media player. I'm able to trim the video on VP Editor, but I've noticed that both on the Preview and on the saved file (both flv and mp4 formats), the finished clip has no audio whatsoever! There appears to be an audio track on the timeline alongside the video track, so I'm at a loss as to why my finished product has no audio at all, even though it was fine on the source mp4. Any help is greatly appreciated! Thanks
  8. I have converted my music files from cassettes to wave format. I can play these files back using the play mode in Golden Records. I can burn the files to CD. I can see the files on the CD when I open the CD on the computer. These files will play in itunes. My problem is the files won't play in a home CD player or in the car CD player. What do I need to do to get the CD I burned to play in the car or home CD player?
×
×
  • Create New...