Jump to content

Velys

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Velys

  • Rank
    Novice
  1. So I've tried just starting a new fresh project and even then, clips and previews are still somewhat slow and causes my cpu to heat up quite substantially. I tried the newer version you posted and it gives me the same result. I'm honestly confused as to why this is happening and only with VideoPad. It's likely something to do with the pc but I can't figure it out.
  2. So for quite some time I've been using VideoPad, I love it for its easy to use features to create a video compared to another program which I don't use much. I'm still using an older version of VideoPad which has worked well for me (4.00). On my old laptop, it ran fairly well with only getting slow downs and "building preview" when projects got pretty big. When I my laptop fried this year I decided to get a new PC, something more powerful. When I reinstalled my 4.00 copy of VideoPad, I opened up a project I had been working on for a few months and I noticed that it ran slow. I was getting "building preview" and freezing issues far more often than I did on the laptop and I noticed it was causing the CPU temps to rise quite high. I tried Adobe Premiere and it ran great, better than before without issue so I figured its likely the program itself. Again I'm still using 4.00 but I've never had a problem before. PC specs: Win 10 x64 Ryzen 5 3600 Geforeforce GTX 1660 super 16GB ram X570 a-pro motherboard
×
×
  • Create New...