Jump to content

minotto

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by minotto

  1. Version 7.31 Playing the file from One Drive Live.com the file plays fine (a skip where the cut was but at least it continues and does not hang) Downloading the file and playing on Quicktime creates the same problem as before where there is a delay in the picture but audio continues. After clicking Export Video, I don't see Lossless Export in the Export File settings?
  2. This may be a very basic question but i can't find a solution in the tutorials. Here is a link to a file. I created Sequence 2, 2 video tracks and 1 audio, with a fade-in logo at the end. But after exporting, the fade in logo doesn't show up. https://drive.google.com/drive/folders/1iwwaMIiJJ3jQh99WE6YqmhvL2cYwrNfu?usp=sharing Is there something i'm missing?
  3. Maybe it's the Quicktime player though it's updated. Having issues with the VLC player as well. Thanks for your help.
  4. Here is the link to the files: https://drive.google.com/drive/folders/1Fd_kexVGNdf6X0Q5IV-YF-X2x2H2vYVZ?usp=sharing Included is the separate exported clip cut from the original - Intro 1.mp4 . VideoPad 7.31
  5. I deleted a word out of a clip and saved it as a video file from the sequence window. The clip pays back fine in VP but when played back in QuickTime on my computer, the last picture in the clip at the delete point freezes a few frames before starting again with the audio a second or 2 later. Is there a way to fix this?
×
×
  • Create New...