Jump to content

JonathanD

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JonathanD

  • Rank
    Novice
  1. I am using the "non-commercial home use" version of VideoPad, but now that I try to export it is saying that I have to buy in order to export anything. I don't even get a list of options like before. Did something change? I've never had this issue and I've been using it for years. The version I am using now was only downloaded a few days ago, whereas previous versions I've used for months without issue, so I'm not sure what I did wrong.
  2. Reinstalling fixed it, thank you thank you thank you.
  3. I had a similar issue and reinstalled VideoPad, it fixed it.
  4. Weird how so many people having the same problem. My files disappeared too.
  5. I didn't back up with unique numbers. I was hoping there would be some sort of restore or backup built in, but from your response I'm guessing no? I'm using a different version as when I started. After working on the project for some time, I ran into an issue where all the audio files were stuck on "processing" indefinitely. I looked up what to do and saw that I should clear that cache, that didn't work, so I kept looking and saw I should update to the most recent version of VP. That didn't work either, but then I tried clearing the cache again, then restarting, and then the audio files pro
  6. I was working on a project which combined a large number of video, audio, and image files. When I woke up this morning and uploaded the project, most of the audio files were no longer attached to the project. The original audio is still sitting there in the sound files bin, but absolutely none of it is done below in the project. Strangely, even two of the videos with audio that were in the project now have audio missing, though the other six still have the audio attached. Where did all this audio go?
×
×
  • Create New...