Jump to content

Wakerra

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Wakerra

  • Rank
    Novice
  1. I've been wanting to start a Let's Play for Pikmin for a long time now. It was only recently I finally got the equipment needed to start recording off my Wii to do this. When googling what software would be good to use for recording from a video adapater, I found the NCH Debut Video Capture. I downloaded it, and immediately started recording a few sessions. But the problem I'm facing now, is that my recordings are coming back out of sync. Sure, they start out fine, but by the end of a 45-50 minute recording, my sound is several seconds ahead of my video. I need help! I've googled, I've downloaded numerous softwares, I've tried every tweaking everything and I can't fix my recorded files! (Seriously I've done everything. I've tried slowing my audio, speeding up my video, adjusting the FPS...once I think I find a solution it ends up being all wrong. One attempt at adjusting the fps rate I managed to sync up the end bit of the video, but the beginning was then out of sync. How the heck does that happen??). I don't know what can be done, if anything at this point, to fix the sync issue I've currently got. It seems like it shoudl have a simple fix, and there are plenty of people who have had this same issue, but I can't seem to find any fix! Then there is the issue of how to prevent this from happening with future recordings. Just what is causing it to start with, and how can I correct it?? I thought I fixed it by changing the Video Options and checking the "Change Frame Rate" box with a frame rate at 30, but it didn't do diddly difference with the next video I recorded. Please someone who is more knowledgeable with this stuff, I need help!!
×